|
206 için pandizot |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Omer_mydnc
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2016 Saat 22:15 |
Arkadaşlar 2008 model 206 1.4 hdi fever aracim icin pandizot ariyorum alabilcegim bir yer varmi? Çikma parca daha iyi olur :)teşekkür ederim simdiden..
Düzenleyen Omer_mydnc - 12 Şubat 2016 Saat 23:35 |
|
ibrahim01
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim01
|
http://www.takasdepo.com/Ilan-peugeot-206-orjinal-pandizot-45500
http://www.elvanotomotiv.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=36&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=54 googledan aratarak daha uygun ve daha çabuk bulursun
|
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
Sahibinden.com da detaylı ürünleri aratarak bulabilirsin(reklam yasak ise mesajı silebilirsin admin)
|
|
< |
|
Omer_mydnc
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
|
Teşekkür ederim bilgiler icin sahibindene baktim kolon tesisati olan orjinale yakin olmayan urunler var..elvan otomotiv ankara da diye biliyorum yerini.Daha onceden arastirmistim diger link fatihte gozukuyo onla irtibata gecicem inşallah bulurum bagaj oldugu gibi disardan goruluyo pandizotsuz:)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |