![]() |
|
ACIL YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pug106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2016 Saat 20:24 |
Herkese Selamün Aleyküm
Öncelikle Ben Daha Öncede Şimdi Açıcağım Konuyu Açmıştım,Şimdi Benim Sorunum Şu : Aracım 106 XR 1999 1.4 MOTOR ARABAM GAZDADA BENZİNDEDE YOLDA GİDERKEN BOĞULUYOR,TAM GAZ BASTİĞIMDA TUTANA AŞKOLSUN,HENÜZ PCYE BAĞLATMADIM VE EKRANDA ARIZA IŞIĞI YANMIYOR BİRİ DİYOR OKSIJEN BIRI DIYOR BOBIN BUJİ BIRI DİYOR BEYİN NE OLUR YARDIM EDİN TIRLATACAM ARTIK SORUNU BULAMADİM... |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz kelebeğinede baktir bende de gaz yememe sorunu vardi dip gaz yapinca düzeliyodu
|
|
![]() ![]() < |
|
![]() |
|
Pug106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta Temiz Diyor Anlamadım Gitti
|
|
![]() |
|
Başka Fikri Olan Varmı Lütfen Yardım Bekliyorum.
|
|
![]() |
|
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Araçta, özellikle sabahları, geç çalışma da var mı?
Düzenleyen childrenofgrave - 12 Şubat 2016 Saat 00:25 |
|
2005/307 SW 1.6 HDI PACK 109 PS
|
|
![]() |
|
Yok Tekte Alıyor Rolantide Gayet İyi Dalgalanma vs Gibi Durumlar Yok Sık Yapmıyor 5 Dakika Sonra Tahmini Boğuluyor Gaza Son Gaz Bassam Uçuyor Yolda Ne Bileyim Hocam Anlamadım Bir Yere Gidemiyorum
|
|
![]() |
|
Beyine Resetlemede Yaptım Yine Aynı Hani Diyorum Oksijen Sensörü Olmasın?
|
|
![]() |
|
childrenofgrave ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Aydın/Söke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Oksijen sensörü arızalı olsa arıza lambası yakardı diye düşünüyorum. Tabi benim stilo vardı eskiden o yakmıştı. Bunlarda yakmıyorsa bilemem. Ayrıca oksijen sensörü araçta belirti olarak fazla yakıt sarfiyatı dışında gözle görünür bir problem de yaşatmaz diye hatırlıyorum. Hem benzinde hem LPG'de sorun olduğuna göre benzin pompası seçeneği de uygun olmaz. Sorun elektronik ya da ateşleme ile ilgili gibi.
Boğulma dediğiniz şey tekleme değil, değil mi?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
Siz yine de hava filtre kutusunu, hortumlarını ve emme manifoldunu bir dinleyin. Sesle ve görsel olarak bir hava kaçağı var mı bakın. Boğaz kelebeğini yakınlarda temizletmediyseniz bi' temizleyin. Map sensörünü de söküp temizlemekte fayda olabilir. Bu sensörün ve kelebeğin soketlerini yağsız kontak spreyi le temizleyebilirsiniz. Bu tür sorunların kaynağı bazen böyle küçük problemler de çıkabiliyor. Bunlar işe yaramazsa boğaz kelebeği, bobin ve buji gibi geliyor bana da.
Bu arada bu tür problemlerde işin içinden çıkamayan ustalar direkt "beyin" der. İnanmayın bence. Başka usta bakının. Bosh Car servisine ya da yetkili servise gidebilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
aynı sorunu yaşamıstım bobin çıktı bendeki sıkıntı
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
Tamam Abicim Dediklerinizi Aynen Uygulayacağım,Çok Sağolun.Bugün Ustaya Gideceğim Cumadan Sonra,Hadi Hayırlısı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı childrenofgrave
İnşaallah sorunu çözmüşsündür. Sonucu paylaşırsan sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |