![]() |
|
Direksiyon hortumundaki şalter |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2016 Saat 20:59 |
merhaba ,
Aracım otomatik , 2004 206 cc , 1.6 .. Direksiyon pompama fazla yağ konursa , aracımın altı yağ içinde kalıyordu bir kaç sene önce farkettim bu durumu , ama ne zamandır bir damla yağ yoktu aracımın altında , sık sık kontrol ederim bir sıkıntı varmı diye lakin , geçenlerde aracımın altı yağ içindeydi .hemen direksiyon pompasının kapağını açtım , bomboştu , hiç yağ kalmamıştı .Hemen pompaya yağ ekledim . Yağ , pompa borusunun direksiyon kutusuna devamında ki soketten damlıyor , ilk anlamadım ama soketin içi biraz çıkmış gibiydi yerine oturttum akşam , şimdi internetten kontrol edince , bunun yağ basınç şalteri olduğunu gördüm.Daha önce böyle bir durum başına gelen varmı ? |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumları takip ettim , neredeyse peugeot hidrolik direksiyon ,basın sensörü ile ilgili bilgiye rastlamadım , sadece Aliexpress satışı var .
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
burda var hocam umarım yuvasında problem yoktur. geçmiş olsun en kısa sürede yaptırın direksiyon bu Allah korusun kazaya sebebiyet verir. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler , müşür olarak aratmamıştım , en kısa sürede yaptırıcam .
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim iyi forumlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Merhaba , servisime gittim , bu direksiyon yağı basınç müşürünü değiştirdik .Artık yağ kaçırmıyor , direksiyon süper yumuşadı .. ben 5 senedir kas yapmışım .
Direksiyonun sertliği ile ilgili bir çok forumda , direksiyon pompası ,yağın cinsi , hortumun tıkanması , pompayı tetikleyen v kayışının orjinallği,direksiyon kutusu , lastik basıncı , ...vs olmaması gibi sebepler veriliyordu , direksiyon yağ basınç müşürüde bu sebeplerden birisi . Düzenleyen 206cc57 - 19 Şubat 2016 Saat 22:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |