![]() |
|
Çok acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2016 Saat 00:33 |
Aynen öyle hocam. Sağolasın teşekkürler
|
|
![]() |
|
ersinyildiz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi BSI problemini okusam sebep hep aynı. Hatalı işçilik. LPG, tesisat gibi işlerden sonra bir kontrol etmek gerek artık herhalde. Geçmiş olsun usta.
|
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
eyvallah hocam sağolun büyük dertti ama kısa sürede halledebildik birazda şans bize gülsün :D
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu çözdüğünüze sevindim hocam geçmiş olsun :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
hocam orası sigorta vs. . Benım dediğim bsi bölümü direksiyonun sol alt kısmında oturdugunuz zaman sol dizinize gelen kısım genelde orayı acıp pc ye bağlarlar orayı kastediyorum.
|
|
![]() |
|
Hagen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
BSİ Akünün yanındaki o kutuda dimi ? onu korumak için neler yapabiliriz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
sağolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
amin abi cümlemize
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Geçmiş olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
geçmiş olsun nazar değmesin aslanına :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Arkadaşlar sorunu çözdük şansıma fransadan çıkma 0 a yakın bi bsi uygun bi fiyata ankarada buldum. Izgaradaki delik kapandı kodlaması yapıldı beynin. Bide ne zamandan beri frenler balata ve 10.000 bakımı erteliyordum onlarıda yaptırdık. Hepsi aradan çıkmış oldu. Aslan tekrar yollarda maaşallahınızı eksik etmeyin arkadaşlar aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da bilgi konusunda yardımcı olurum. İyi günler herkese kazasız belasız sürüşler (ha bir de sudan uzak durun :))
|
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Aynı sıkıntı benimde başıma geldi yenisini al iş yapmaz dediler tekirdağ sanayide sebahattin usta var ona gittim 2-3 saat içinde tamir ettiler istersen telefonu var bir görüş 0282 263 00 19
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Ya sormayın abiler arkadaşlar çok büyük sıkıntıdayım ama ankarada bir yerde buldum yarın bir gidip bakacağım detayları burda anlatmaya devam edeceğim cebimiz yanacak ta bakalım ne kadar yanacak :(
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
bursa temsan la görüştünüzmü eğer var ise ben ilgilenirim sizin için
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hayırlısı alper inşallah uygun bir fiyata bulursun güven peugeot pahalı fiyat verir haberin oldun :/ hiç sevmem sıfır parça fiyatını istiyorlar bazen
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
evet yerınde test edilmesi cok onemlı guvenıyorum çünkü istanbulda ve konyada birkaç yerde uygun fıyatlı var ama garantısı yok ankarada yasıyorum burdan birşey bulup uygun fıyatlı taktıracagız artık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
abi onu en başta aradım üretimi durdurulmuş ilan boşa duruyo yani ama fransadan getirtiliyormus o da 30 40 gün sürer dıyorlar cıkma bakacagız anlaşılan
|
|
![]() |
|
volkigraphic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkigraphic
bende değiştirmiştim BSI beynini istanbulda çıkmacıdan 200 TL ye aldım 1 sene oldu hiç bir sıkıntı olmadı istanbulda ki çıkmacılarda bulursun ama yerinde takıp test etmen önemli.
|
|
![]() |
|
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-307-BSI-BEYNI-ORJINAL,PR-2417.html
bide bunu sor bakalım fiyat pahalı ama hayırlısı diyelim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Ali ne yazıkki sıfırını bulamadım bulsam paraya acımayıp taktırıcam ama nereyi aradıysam üretimi durduşmular cevabını aldım maalesef sıfırı yok anlayacağın. çıkma bakıyorum usta tamiri mümkün değil dedi çünkü. bakalım istanbul ve konyadan bikaç yerle görüştüm. Allah kimsenin başına vermesin sıkıntı bir olay
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |