![]() |
|
acil pejo 206 arka koltuk basliklari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zafer38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2015 Konum: zaza Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2016 Saat 15:05 |
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 2006 model 206 var bende arka koltuk basligi arıyorum ıstanbul ankara gibi şehirlerde bulunan arkadaşlardan yardım istiyorum yani arıyorum ama bulamadim servis 800 tl gibi bir rrakam istiyorlar bu konuda yardımlarınızi bekliyorum teşekkürler arkadaslar
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
satabilrim isterseniz
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
zafer38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2015 Konum: zaza Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur nedir fiyat gorudelim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Acil derken bende hayati bir parça sandım :) Fiyatı pahalı bir parça bulması zor ayrıca çıkma olursa kendi döşeme renginize uydurmanız gerekiyor veya kaplatmanız ben bazen satış sitelerinde denk geliyorum takip etmenizi öneririm.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
göz zevkini bozuyor olmaması :)
|
|
|
|
![]() |
|
KnHktn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Alemsin üstadım ![]() Bu arada başlıklar için ben de takipteyim fakat şimdiye dek uygun fiyat göremedim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
sametin de dediği gibi bulunması zor ve biraz pahalı
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |