![]() |
|
SUNROOF SENTE KAYMASI? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezkici ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2016 Saat 02:46 |
Merhaba,
hocam yeni aldığım arabamın ufak tefek sorunlarından biriside bu, alırken arkadas biraz elle iteklemek gerekiyor dedi geçiştirdi. benim de sunrooflu bi arabayla geçmişim olmadığından sineye çekmiş olduk. Sorun tam olarak sunroof'un kapanmaması. bu yüzden önündeki rüzgarlıkta tam kapanmıyor. lastik tavanı kapatmaya yetiyor arabayı yıkatırken bi sıkıntı damlama yok fakat rüzgarlıkla aralarında bi kaç parmak boşluk kalıyor buda rüzgarlığı tam kapatmadığından ses yapıyor usta hızlı gidersen cam uçabilir falan diyor. herkes haliyle farklı fiyat veriyor benim sorum sadece sente kayıksa bunu ben tamir edemez miyim? ufak bi kaç ayar yapılıcak diye düşünüyorum herkese şimdiden çok teşekür ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maslak Atatürk Sanayide Kadir diye bi arkadaş var. Bundan önce 206 xs vardı. onun sunroofunu komple o topladı. İşçiliği çok güzel 0542 308 21 18 numarası İsmi Kadir. Aklında olsun. Olurda ist.a gelirsen uğra. :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |