![]() |
|
206 tekleme ve gaz kesme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2016 Saat 13:34 |
yakın arkadasımın 206 sı su eksiltme yapıyormus ara ara su eklemis, daha sonra kacak giderici katkı koymus radyatore su kacagının onune gecmis. fakat son bir kac gundur, seyir halinde tekleme ve ara ara gaz kesme oluyor yolda kalıcam gibi his veriyor dedi. ben bu sabah yanına bindim ise gelirken, motordanda hızlanınca fazla bir ses geliyor gibi geldi motor haddinden fazla bagırıyor. servise gitmesini tavsiye ettim.
sizce ne olabilir, görüslerinizi rica etsem. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta lpg var ise lpg sistemi ve bobinleri bir kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
lpg yok. hic takılmadı. benzinli arac.
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
bobin bujiler gaz kelebeği kontrol edilmeli. ilk olarak soketleri söküp temizleyin derim belki oksitlenme temassızlık gibi sorunlarda olabilir. birde benzin filtresini değiştirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
teşekkürler ![]() |
|
|
|
![]() |
|
timo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Buna benze bir sorunda kendi aracımda yaşıyorum
206 1.6 110 otom.vites yakın zaman kadar birşey yoktur. stop edicek hissiyati vermiyor ama, dur kalklı trafıkte bir hızlanıp bir yavasladıgımda seyir halinde iken inceden araba da silkelenme hissediliyor. ilk çalıştırmada da problem yok.gayet ateşlemesi güzek tek seferde kar kış marş alıyor. hava filtresi,kelebek gözden geçirildi. bujilere henüz bakmadım.bobine de baktırmadım . sebebi bu saydıklarımdan mıdır yoksa Şanzumancının yolumu görünüyor :D |
|
"206 CC 1.6 tam otm. 110hp 2002, 133.XXX km "
*************************************************** Dünya iyilere kalsın |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sizin sorununuz büyük olasılık bobin gibi
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
timo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Şanzuman olmasın da :D
|
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
şanzımanla alakası yok sanki
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Ben de eskiden citröen saxo vardı aynı belirtileri gösterdiğinde benzin pompasında problem vardı değiştirdim düzeldi. Benzin pompasına baktırın
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
arkadaşlar aracımla ilgili bahsetmiş olduğum sorun artık yok,
bobin,buji,kelebek vs vs vs herşeyine bakıldı.motor alt ust sanzıman kulağına kadar değişildi. olmadı en son benzin aldığım yeri değiştim 1 -2 düzelme oldu sandım en son şanzuman yağını değiştirdim ki 1 litre eksik cıktı:/ nası iştir anlamadım valfleri değişirken değişen ustanın.... hiç mi adam akıllı deişmedi bizde sağlam oh mis yeni yeni diye bindik gezdik allahtan takozları değişirken fark ettik. şuan benzini shell den aklı kelden alıyorum :D şükür sorunum yok. |
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
geçmiş olsun sağlam bildik tanıdık bir ustaya aracı emanet etmek gerek sonucta at avrat silah önemli şeyler :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
burakugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakugur
Arkadaşlar merhaba 206 1.4 benzin lpg aracım var bazen rampada giderken gaz yemiyor ayağımı gazdan çekip tekrar bastığımda normale dönüyor bujileri 1 ay önce değiştirdim bobin iyi durumdaydı gazda ve benzindede aynı problem devam ediyor.
|
|
![]() |
|
hocam bir çok sebebi olabiliyor. gaz kelebeğini temizletin. öncelikli olarak. sora benzin pompası- lpg regülatörü ve sistemi. bobini yinede kontrol ettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |