![]() |
|
307 yarı otomatık şanzıman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pejo 307 ci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2016 Konum: gümüşhane Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejo 307 ci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2016 Saat 20:51 |
merhaba 2003 model 1.6 benzinli ve lpgli bir 307 im var ve automatic gear fault dıye uyarı yazısı çıktı araba tekledi ve 3.vitesten sonra 4.vitese çıkmamaya başladı ve bugun araç çalıştıktan sonra vitese geçmemeye durduğu yerde sankı vıtes boştaymış gibi sabıt kaldı servise çekici ile gittiğimde bana 4000 tl fiyat çıktı otomatik şanzımancılara gittiğimde ise şanzımanın sökülmesi gerektiğini söylediler 1-çıkma şanzıman bulabilirmiyim bulursam işe yararmı ve enreden bulabilirim ve ücreti ne kadar?2- kendi şanzımanımı nerede tamır ettirirrim ve ücreti ne kadar 3-0 otomatik şanzımanını enreden bulurum ve creti ne kadar?
bu konuda yardım rica ediyorum teşekkürler
|
|
![]() |
|
besyobora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı besyobora
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba az önce bende foruma konu açtım bakabilirsiniz belki yardımcı olur.geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yetkili servise mi gittiniz yoksa özel servise mi.eğer yetkili servis ise birşey diyemem ama özel servis ise hiç arabaya elletme. Çünkü o da arabayı şanzumanciya götürecek üstüne kâr koyup sana verecek.burdan kesin birşey söylemek doğru olmaz ama sorunun büyük bir ihtimal selenoid (elektrovana) problemi. Masrafı da yağ değişimi dahil 600 800 lira.peugeot otomatik şanzuman da görülen başlıca problem dir.
Aracı en kısa zamanda şanzumanciya götürün özel servislere paranızı kaptirmayin |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca forumda otomatic gear fault diye arama yaparsanız onlarca konu var. Bu yazı ekranda çıktığında şanzuman kendini korumaya alır ve 3.vites e sabitler. O yüzden araba boşta gibi bağırır gitmez. Araca bakmadan revizyon diyenlerden uzaklasin.
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
gaza basınca devir sabitmi kalıyor kalıyorsa eger benim basıma geldi fren sensörü var direksonun altında onu değiştirdim sorun çözüldü. benimkide 1 - 2 geciyor 3 de takılıyordu sonra gaz tepkisi vermiyordu.
|
|
![]() |
|
pejo 307 ci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2016 Konum: gümüşhane Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejo 307 ci
teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejo 307 ci
devir sabit kalmıyor ama gaza basıncada araba hareket etmıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pejo 307 ci
konu başlııgnız nedir?
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34447&title=acil-yardim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |