|
Sigorta Kutusu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MHT06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2016 Saat 16:47 |
Sigorta Kutusu Bilgi Paylaşımları ve İlanları için lütfen mesaj atınız.
Arkadaşlar yolda giderken farlar kendiliğinden açılıp kapanıyor kafasına göre :) 206 için çıkma veya sıfır sigorta kutusu arıyorum. Tamir yapan bildiğiniz bir yer varsa da yönlendirebilirseniz sevinirim. Düzenleyen MHT06 - 27 Ocak 2016 Saat 16:50 |
|
bb-mahmut
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadasim bahsettigin seyle sigorta kutusunun alakasi bile yok bahsettigin olay anahtarlama sistemindeki arza baska bise degil ha illada sigorta kutusunu degistirecrm dio isen sigorta kutusu genek bir kavram aracin tum elektrik sistemin ordan gectigi ve icerisinde sigortalarin bulundugu bos bir kutudur sana ne lazim ona gore yardimci olim
|
|
MHT06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mahmut arkadaşım geçen elektrikçiye götürdüm sağına soluna baktı sigorta kutusundan olduğunu söyledi.
Motor kaputunun altında siyah bir kutu var(sigorta kutusu) onun üzerine biraz tık tık yaptığın zaman gidip gelio biraz kendine geliyor. Valla ben ustanın yalancısıyım. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
bb-mahmut
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bb-mahmut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ölcü aletin var ise ölçü aletini diyot konumuna al ve tek tek sigortalarını cıkartıp kontrol el sigorlatarın sağlam ise (ki saglam gözüküyo) kablo girişlerini kontrol et kablaları tek tek sök temizle ve yerlerine sağlam bir şekilde yerleştir büyük olasıkla temazsızlık söz konusu çok basit bir işlemdir bu işlemi yaparken aman diyim aküyü devre dışı bırakmayı unutma kısa devreye meil vermeyelim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |