|
407 motor arizasi Limit 30 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hazalcaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hazalcaba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2016 Saat 00:39 |
2011 model 407 var. Kar yagdiktan sonra 2 gun kapida yatti. Bu sabah sinava yetismek icin o buza donusmus karlarin icinden cikarmak zorunda kaldim. Giderken bi problem yoktu donuste Motor Arizasi Araci tamir ettiriniz diye bir uyariyla karsilastim ve stop etti. Tekrar calistirdigimda Limit 30 uyarisi verdi 35e ciktigimda teklemeye basladi ve kendiliginden yavasladi. Neden oldugunu cozemedim boyle bi konuylada karsilasmadim forumda. Bilgisi olan var mi arkadaslar?
Yarinda uzun yola cikacaktim servise gitsem cok bekletiyorlar ne yapacagimi bilmiyorum :( Düzenleyen hazalcaba - 25 Ocak 2016 Saat 01:20 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldiniz üye tanıtım bölümenden kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz. probleminize gelince sorun yakıt sistemiyle ilgili olabilir. kalitesiz yakıt enjektörler turbo hava akış egr valfi intercoller yağlenması bu tip problemlere neden olabilir. Pc bağlatıp ne hatası verdiğini bakmak lazım geçmiş olsun. iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |