![]() |
|
206 hdi stop etiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baya1994 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2016 Saat 22:02 |
merhaba arkadaslar 2 ay once 206 1.4hdi aracimi aldim arabamda hic sorun yoktu ama 2 gundur stop sorunu yasiyorum arabam normal calisiyor hizda sorun yok cekiste sorun yok 15 dk sonra (bazen degisiyor) isikta beklerken 1. vites aliyorum gaza basiyorum motor uzugu yaniyor gaz yemiyor gibi olup stop ediyor. tekrar mars basinca calisiyor ve devam ediyor ama motor isigi sonmuyor bu neden olabilir.
Bazi forumlara baktim aldigin petrolden olabilir diyo. Bazilari hava aliyor demisler heryerine baktim cikan boru falan yok. birde pc bagladiklarinda ne kadar ucret talep ediyorlar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |