![]() |
|
307 otomatik LPG taktırdım benzin ibresi düsuyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Yok Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2016 Saat 09:45 |
Yeni lpg taktırdım benzin ibresi düsuyo ustaya sorduğumda bunlar bilgisayarlı sistem km gittikçe benzin ibresi düşmesi normal bunlarda ama benzin yakıyo anlamı taşımıyo diyo 307 otomatik bilgi verirmisiniz normalmi
|
|
![]() |
|
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Al işte bir tane daha :)
|
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
![]() |
|
gngr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Yok Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Eyv. Kronik yani anladım tsk.
|
|
![]() |
|
usta307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Normal kontak acip kapatinca her zaman degil ama sonra kendi eski seviyeye yukseliyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
evet bu lpg li fransız araçlarının bir çoğunda başa gelen bir problemdir. ya lpg ciye gidip psa modülü taktıracaksınız yada yarım deponun altına benzini düşürmemeye bakacaksınız ki böylelikle belli zamanlarda benzin göstergesi kendini resetlesin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
selim38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Merhaba.Bende 307 tiptronic sahibiyim6 ay önce psa modül taktırdım memnunum tavsiye ederim aynı zamanda gaz kesici de taktırdım,araç lpg ye geçince benzin pompasının çalışmasını durduruyor bu da pompanın ömrünü uzatıyor tavsiye ederim.
Düzenleyen selim38 - 24 Ocak 2016 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
turgay307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turgay307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yarım deponun altına düşürmeyin yakıt deposunu en mantıklısı o
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |