![]() |
|
206 ROLENTİ DENGESİZLİGİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umitdagli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2016 Saat 22:28 |
Merhabalar , 5 aydır yasadığım sorunu , sonun da çözüm bulmak için tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını istiyorum, Aşağıda çektiğim bir video mevcuttur,
Sorunun ana başlık olarak, Benzinde ve LPG de araç ısındığı zaman rolentide dalgalanma oluyor, Boğaz kelebeğini temizlettim ,bu gün bilgisayara bağlattım arıza olarak ,2. göz arızası verdi ,bilgisayara bakan usta, bobinde olabilir dedi, arıza kaydını sildirdim ,çıktım ustama gittim, aracı çalıştırdı motora baktı enjektörler değil, bobin olabilir dedi , bende sonra uğrarım dedim çıktım. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.. https://www.youtube.com/watch?v=Sg9WqMHy3Sg
Düzenleyen umitdagli - 21 Ocak 2016 Saat 10:43 |
|
![]() |
|
ekremykk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim 106 da aynı sıkıntı vardı aynen ustaların hepsi ayrı bi senaryo yazdı gözümü korkuttu ancak rolantı sensörünün ucu oksitlenmiş ve dengesizlik oluyor sen önce rolantı sensörünü bi temizlet istersen...
|
|
![]() |
|
umitdagli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umitdagli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim , Müsait bir zaman diliminde sensörü temizleteceğim
|
|
![]() |
|
mmuussaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bendede var.Bir iki ay yapıyor bir iki ay yapmıyor. Bende dahada fazla dalgalanıyor. Bir ara debriyaja bastığımda stop ettiği bile oluyordu ama bu ara azaldı. Bir ara çok ama çok yol denedim ama bir türlü sorunu çözemedim. Geçici çözümler oluyordu bir ay sonra tekrar rölanti dalgalanmaları başlıyordu.Ümidimi kestim bu şekilde biniyorum.
|
|
2001 Pug206 1.4
Atiker LPG |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |