![]() |
|
Lpgde benzin ibresi düşüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Msgzl3806 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2016 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Msgzl3806
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2016 Saat 21:48 |
Arac 2006 1.4 feline manuel.Lpg kitim lovato.50 tllik benzin koydum.gaz deposu doluyken lpgde 350 km şehirler arası yol yaptim ve benzin ışıgı yandı.sizce bu neden kaynaklanabilir ne yapmam lazım arkadaşlar?
Düzenleyen Msgzl3806 - 20 Ocak 2016 Saat 21:51 |
|
![]() |
|
srknkkc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2015 Konum: MANiSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin ibresi düşmesi normal.kronik bir sorun.yarım depodan fazla benzin at hocam araca, o yeri geldiğinde resetliyor kendini.yani ibre olması gereken yere geliyor
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Forum da arama yaparsanız bi konu ile ilgili onlarca konu mevcut. Araç benzin harcamaz ama ibre düşer. Fransız araçlarına has bir durum genelde. En az 7 litre benzin alırsanız ibre eski yerine gelir.yada deponuz yarım depodan fazla olursa ara ara ibre kendini düzeltir resetler.
|
|
![]() |
|
Msgzl3806 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2016 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Msgzl3806
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Psa modülü denilen bir parça var onu taktırırsanız sürekli benzin var mı yok mu diye merak etmek zorunda kalmazsınız,parça her kontak açmada aracın benzin ibresini şamadıraile kalibre ederek depodaki yakıt miktarını doğru şekilde gösterir,kontrol amaçlı ara ara benzin almak zorunda kalmazsınız.lpg servislerinin montajı yaparken bunu belirtmesi gerekiyor ama yapan yok.
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Ben de düşünüyorum aslında acaba ankara da nerede taktırabiliriz?
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hiç uğraşma benzini yarım depo üzerinde tut hiç bir sıkıntısı kalmaz :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Msgzl3806
Teskkr ederim..o modülün bana maliyeti ne olur bilginiz var mı
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
opelde de öyle lpgli opel de benzin ibresi düşer insignia astra
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
modüle gerek yok hocam modüle 150 lira vereceğine benzin koy onun yerine. ben hep full depoya yakın gezerim ayda 1 40 50 lira benzin atar tamamlarım hiç sorun yaşamam. az geziyorsan depon 4/3 doluysa zaten nerdeyse hergün aynı yerine geliyor. o modül bi süre sonra bozuluyor diyorlar bırak araç orjinal kalsın. zaten lpg ile beynine giriyoruz birde modülle vurmayalım.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |