![]() |
|
206 1.4 x desing |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2016 Saat 21:58 |
206 1.4 x desing benzinli kac valf yada kac beygir ?
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 valf 75 beygir
|
|
![]() |
|
MHT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar yolda giderken farlar kendiliğinden açılıp kapanıyor kafasına göre :) 206 1.4 X-Design için çıkma veya sıfır sigorta kutusu arıyorum. Tamir yapan bildiğiniz bir yer varsa da yönlendirebilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Sigorta kutusu olduğunu nasıl anladınız hocam dediğiniz genellikle kol ile alakalı bir durumdur ismi com2000
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
MHT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesut kardeş arabayı bi ustaya götürdüm sigorta kutusu ile alakalı olduğunu söyledi.
Hatta sigorta kutusunun üzerine biraz tıklayınca da farlar bi gidip gelio temassızlık var gibi sürekli göz kırpıyor. Forumdaki başka bir arkadaş da kumanda arızası olabilir dedi. Ne yapacağım bilmiyorum. Sigorta kutusundan ise başka problemlere de sebep olur mu diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sorun sigorta kutusunda oksitlenme var gibi arkadaşın dediği gibi far sinyal kolundanda olabilir. ama dediğiniz gibi kutuya dokununca farlar yanıyorsa sorun sigorta kutusu aslında sökülüp kontak spreyle felan iyi bir temizleyip denemek lazım düzelme ihtimali olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |