![]() |
|
Bakım için öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2016 Saat 21:50 |
Arkadaşlar merhaba. Aslında öneri değil de tavsiye için açtım konuyu. Aracım 99 binde su anda 100.000 bakımı geldi normal 10.000 araç bakımı+karter muhafaza+buji değişimi+ufak tefek küçük şeylerde var bunları gittiğim özel serviste yaptırsam 400 450 yi buluyo işçilikle ama yapacağım şeyleri netten peugeot nun marketinden topladığımda 300 civarı bir rakam tutuyor tabiki işçilik yok şimdi benim sorum su bunları alsam serbise gitsem ne kadar bir işçilik isterler ve de yaparlarmı bir de küçük bir soru yüksek hızlarda frene basınca direksiyonda hissedilir bir titreme var sorun disktemidir balatadamı ve değiştirirsem hangi marka önerirsimiz?arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
![]() ![]() ![]() ![]() |
Özel servisler yapar sadece işçilik fiyatı alırlar ancak yetkili servislerin yapacağını sanmam. Değiştirdikleri malzemelere ve yaptıkları işçiliklere "sözde garanti" verdikleri için dışarıdan gelecek malzemeleri kullanarak böyle bir sorumluluk almazlar.
Titreme sorunu da büyük bir ihtimal fren disklerinden ya da balatalardan dolayı gelmekte kontrol edilmesi gerekir.
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Peki aşağı yukarı bunlara ne kadar işçilik isterler aynı fiyata gelicekse hiç almıyım o zaman. Bir de disk ve balatada orijinallik önemlimi
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Aracınız herhalde benzinli, benzinli araçlar ile ilgili fiyat bilgim neredeyse hiç yok. Yanlış bir şey demek istemem.
Tecrübeyle sabittir balata ve disk konusu ilk önceliğin kesinlikle orjinal olsun. Aracını yola bağlayan sadece 4 lastik var bunlara da iyi bak derim.
![]() |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Fren diskleri hiç tornalanmadı daha önce simdi 1 kere tornalansa düzelirmi acaba
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tornalama işi diskin kalınlığına ve durumuna göre yapılıyor aşırı bir eğiklik felan ve yeterli kalınlık yoksa yapacak birşey yok malesef değişim şart disk başı 15-20 tl felan istiyorlar. iki disk 40 tl felan tutar. sıfırları 100-150 tl arası benim tavsiyem probleminiz varsa yenisiyle değiştirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
100-150 tl olanlar rıw marka yan sanayi onları bende gördüm önerirmisiniz işimi görürmü sizce eğer oyleyse tornalatmam direk bunları taktırırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Güncel
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
ben bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam orjinalleri 180 tl civarında fiyatlardan başlıyor. Şaşmazda hakan peugeot var onlarda genelde daha uygun oluyor fiyatlar. Tabi sonuçta bütçe önemli ama kafam rahat olsun diyorsanız. orjinal alın derim. Ben şahsen uygun olanı tarcih ederim daha önceki araçlarımda kullandığım bir marka diskler değiştigi zaman balatalarıda değiştirmeyi unutmayın iyi forumlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Teşekkürler bakalım bütçemize göre değiştiricez tek endişem bu yan sanayi taktırdıktan sonra kesilmiyor diyenler bir hayli çok sayıda
|
|
![]() |
|
bizim komşudada aynı problemler vardı yaptırdıydı ondan sonra herhangi problem duymadım ben ondanda kendimde kullandım. Tabi birazda şans işi :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Evet haklısınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |