|
Dış Dikiz Ayna Motorları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2016 Saat 20:52 |
Herkese Merhaba,
Sağ sol dikiz aynalarını tesadüf kontrol ettiğimde aşağı-yukarı ve sağ-sol ayar yapılmadığını fark ettim. Biraz kurcaladığım da aşağı-yukarı işi kısmen çözüldü. Anladığım kadarıyla yağmur çamur kar gibi etkenlerden ayna motorları ya takılı kaldı. Daha önce başına gelen ya da söküp temizleyen sprey yağlar ile yağlayan oldu mu? İki aynayı da sökerek temizlemeyi yağlamayı planlıyorum.
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
ARDADOGAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
|
wd 40 diye bir yağ var sıkmayı dene zarar vericeğini sanmıyorum olmazsa yenisi 70 tl çifti 140 en fazla yeni sıfr ayna alırsın motorlarıyla beraber :)
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Olmazsa sonuç onu gösteriyor.
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |