![]() |
|
double dean |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 00:21 |
||
arkadaslar ben aracıma double dean teyp almak ıstıyorum ancak daha once hıc boyle bısı kullanmadım bana onerebılecegınız marka model varmı sızlerden yardım ıstıyorum
''KONU SOHBET BOLUMUNDEN SES SISTEMLERI BOLUMUNE TAŞINMIŞTIR'' AKINCI Düzenleyen AKlNCl - 22 Aralık 2008 Saat 02:45 |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
musti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
navitech şu sıralar baya tutuldu
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Deranda vardı satıyordu sanırım
|
|||
![]() |
|||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
||
bugun baktım bı navıtech 750 cıvarında fıyat cektıler ancak nasıl problem cıkarıyomu onu bılmıyorum satanlara hangısını sorsan hepsı super dıyolar :D:D |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
deran abı uyuyodur sımdı konuya yarın hakım olur zannedıyorum :D |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
Muhtemelen uyuyordur yarın en iyi bilgiyi ondan alırsın
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
İndash da alabilirsin..
|
|||
![]() |
|||
||
sagol tesekkurler |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
sınan hem teybın altındakı bosluk ıcın hemde daha guzel duruyo ayrıca ın-dash ler cabuk bozuluyo dıye duydum ondan dolayıda sogrum ondan |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
peki avt die bi marka var bılen varmı?
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
musti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
||
avt pahalı ama fena güzel
|
|||
![]() |
|||
||
avt vardı arkadasımda ekranında sorun çıktı 350 ytl fiyat istediler yapılması için bilgin olsun
Düzenleyen MELİH - 22 Aralık 2008 Saat 01:58 |
|||
![]() |
|||
||
Su Uyur Deran Uyumaz...
Haberiniz Olsun.
|
|||
![]() |
|||
||
guncel
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
||
teyp dersen CLARİON veya PİONEER derim elektronikte japondan şaşma diyorum...ben dinledim denedim.gerçek kalite ikisi de...
|
|||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||
![]() |
|||
||
pekı onerebılecegım model varmı ve fıyatları hakkında bı bılgın varmı?
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
Sen sen ol Alpine'dan şaşma.Alman ürünleri dirayetlidir.Ufak tefek sıkıntılar çıkarmaz.Uzun süreli kullanırsın.Tabi uzun vadede kullanmayı düşünüyorsan...
|
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ama alman mallarınada el surulmuyokı ya :D uzun surelı tabıkı kullanmak ıstıyorum ama ıste cok pahalı |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
|||
||
cevap gelmedıkı hala ama deran abıden :D |
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |