![]() |
|
hava filtre kutusundaki parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gazneli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2016 Saat 15:34 |
Arkadaşlar kolay gelsin resimdeki 15 numaralı parçayı nerden bulabilirim? hava filtre kutusu sallaniyor ugultu yapiyor sanirim bu parca azda olsa işimi görücek.
birde küçük bir sorunum var arabam 126 bin km dizel 110 bg aracimdan cok memnunum ama arac yoldaki teker izlerine göre hafiften geziyor. direksion kutusunu revizyon yaptirdim boşluk kalmadı ama tekerler yoldaki degisikleri direksiona iletiyor aracin gazdigini hissediyorum ne yapmam gerekir salincak sorunu olabilir dedi bir arkadas ama bunun icinde parcaciya gittim. abi orjinal almicaksan yan sanayisini hic alma iki ay sonra aynisini yapar dedi. simdi yan sanayisini mi aliyim yoksa burclarimi degistireyim bilemedim kafam biraz karisik yardimci olursaniz sevinriim. |
|
![]() |
|
gazneli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
serhad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
hocam benim aracım 85000 de vti 2009 model. Usta hatasını kabul etmese triger vs değişimi yağ değişimi itici değişimi sonrasında 20. kilometrede motor alt bloğu parçalandı pistonlar eğildi. Sıfır Motor aldım fransadan bana araç çok külfetli oldu. Sıfır motor olmasına karşın bende de hava filtresinin kutusundan uğultu geliyor. gaza çok yüklenince. O parçayı çıkmacılarda bulabilirsin bir ara sıfır motor almayıp toplatsam mı demiştim o arada ankarada yıldız sanayi sitesinde satıyorlardı.
|
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
308 lerin bazı serilerinde salıncak burçlarında sorun vardı, aşırı hızda frenlemede titreme yolda gezinme gibi şikeyetler oluyordu,iş bilmez ustalar yüzünden ben disk bile değiştirdim 0 araçta, araçlarınızda mümkün olduğunca orijinal parça kullanın.salıncak burçlarını ve ön takımı kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. ok gibi ilerleyen bir arabanın bu durumu hoş değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |