|
Hadi Bana Bir Peugeot Alalim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MoBiLeHaCKaR
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: iSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MoBiLeHaCKaR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2016 Saat 11:13 |
Merhaba Arkadaslar
Gencligin verdiği gazla peugeot un tipini ozelliklerini begenmemden dolayi bir 206 yada 307 istiyorum ancak okadar kararsiz ve bilgi icin kime sorsam peugeot mu uzak dur demesinden dolayi hicbirsey soramaz oldum insanlara bilen bilmeyen de konsuyor on yargilardan uzak kullanan arkadaslardan bilgi almak en dogrusu diye dusunuyorum bu ay sonunda 15binle 23bin tl arasinda bir butce ayirdik araca Gunluk 100 km yol yapacagimizdan dolayi aracin yakitinin minimum olmasini istiyiruz buda bizi 206 ve 307 ye yakinlastirirken benzinle oldukca uzak bir noktaya yolluyor Aracta en cok istedigim sey sunroof benim icin olmazsa olmaz nedeni hic sunrooflu aracim olmadi bir ozenti icimde Ic rengi bej olan 307ler ayri bir cekiyor beni. 206 larin cam tavanlilari da bir hayli o sekilde sizden istedigim yakiy durumlari ariza olaylari onerileriniz otomatik sanzimanda lpg nasildir nasil yakar tum bilgileri degerlendirip burda bir karar verelim ve su araci alalim kararsizlikta beter birseymis Otomatik vites. Lpg olabilir Manuel. Vites. Dizel olabilir Manuel. Vites. Lpg olabilir ama cok tercih etmesek iyi olur Sunroof suz olmasin. Sw onerirseniz komple cam tavan ohh mis .. Km konusunda anlamiyorum kimisi diyor 200bine bakma al kimisi 100 deki araba alinmaz Beyin firtinasi baslasin Istambuldayim servis soeunu cekmem sanirim 1 yil masraf cikartmasin. Sonrasinda zaten her turlu aracla ilgileniriz masraf derken bakimlari herzaman yaptircaz tabiki |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Butceyi yukseltebilseydiniz benim 206+ i vereyim diyecektim tam sizlik.
Ben 28 dusunuyorum maalesef. Dizelde km onemli bakimlar nerde nasil kac km neler yapilmis bunlar onemli. Sahsi fikrim boya olsun degisen olmasin kafasina da karsiyim. Bir parcanin degismesi onarilmasindan her zaman daha iydir. 2 yil sonra macun atti mi vernik asindimi tekrar boyatacaksiniz boyali yeri. Degisen de oyle bir durum kolay kolay basiniza gelmez. Tabi kaputla birlikte iki camurluk degismedi ise. Soylediginiz aralikta bulacaginiz dizel araclari iyi kontrol edin bir kac gundur 2007 2008 207 lere 36 38 isteyen gordum millet cildirmis |
|
tarantula_tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
|
Alicilik merhaba arabanin ilani varmi dizelmi benzinlimi
|
|
MoBiLeHaCKaR
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: iSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MoBiLeHaCKaR
|
sizin aracinizin ilani filan varmi acaba nasilmis gormek istiyorum hic degilse .)) cunku 206+ lar hakkin cok bilgim yok
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MoBiLeHaCKaR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MoBiLeHaCKaR
|
ne yalan söyliyim araca bayıldım ancak .) sunroof yok benim için en önemli şeylerden biri sunroof olayı
|
|
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 307 22 26 arası bu fıyatlara opel vectra bulabılırsınız 2004 2003 kasa rahat lpg lı 206 var trıger degıstık normal bakım ara sırada torsıyonu yaptırıyorz baska sorunu yok ama vectrayı tavsıye ederım
|
|
MoBiLeHaCKaR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MoBiLeHaCKaR
|
bulamiycam ben sanirim ben bir arac 307 sw ler car cam tavanli kmleri 240 binlerde araclar diri gorunuyor fiyatlar 25 civari ne dersiniz yakarmiyim kendimi
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o iş nasip kısmet hocam 70 bin km alırsın motor sıkıntı olur 240 binde araba alırsın kaporta uğraaştırır givi vs. Allah yardımcın olsun araba almak zor gerçekten.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
MoBiLeHaCKaR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MoBiLeHaCKaR
|
valla aynen oyle buyuk bir olay cok vakit aliyormus bu is simdide bu 307 lpg li sw lere sardim hele birde otomatikleri insanlarin dedigi gibi km de 22 krs yakiyirsa bu arabalar neden halen uretilmiyor herbiaiyi cok guzel 0 olsa alinir
Düzenleyen MoBiLeHaCKaR - 11 Ocak 2016 Saat 17:14 |
|
fætih
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sol tarafı boyalı 307 1.6 xs aldım.
arabada süpriz cam suyu deposu delik çıktı :D birde koltukla oynadıkça airbag lambası yanıyor. şimdilik başka bir derdim yok. 20 bine aldım. 307 alın derim. 206'dan gömlek gömlek üstün bir araba. eski 206 sahibi olarak diyorum. araçta atiker tüpte var. gerçi antipollution dedirtiyor ama onuda wide band afr ile adam akıllı ayar yapınca gider...
|
|
MoBiLeHaCKaR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MoBiLeHaCKaR
|
hayir duzgun 307 bulamazsam tata alicam .)) yakicam kendimi 307 cc lerde fenaymis alican 180 hp vurucan kirbaci
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |