![]() |
|
206 radyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2016 Saat 10:14 |
Selamin aleykum beyler benimpeugeot 206 nin radyosu iyi çekmiyor antenide sağlam sebebi ne olabilir
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anten tesisati tavanda oldugundan zamanla oksitlenebiliyor bu da kaliteyi dusuruyor. Antenin alt kismini cikarip bir bakin ne durumda.
Bir de teybin anten girisinde sorun oluyor onu da kontroledin. |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Aleykümselam, orjinal teybi mi takılı hocam?Orjinal teyplerde antan yükselticisi var diye biliyorum,ucuz teyplerde bu sistem olmayabilir.Ayrıca bu yıl için yeni bir düzenleme düşünüyorlardı.Bütün radyo kanalları dijital yayına geçecek mecburen.Bunları dinlemek için de bu yayınlara uygun teypler olmak zorunda.Yani masraf yapacaksan diye söylüyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Dijital yayina gecilsede karasal devam edecek. Dijitale gecis yapmak isteyenler modul kullanacak evdeki uydu cihazlari gibi.
206larda guclendirici yok maalesef eski kara duzen anten sistemi var guclendirici 207 lerde basladi. |
|
![]() |
|
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Ben bu oksitlenmeye bi bakayım alicilik teyp orijinal ssakyel su an bununla idare etsem iyi olur benim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |