![]() |
|
Elektrikli ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 22:38 |
Merhaba arkadaşlar 2003 model 206 xline model aracım var bu araca elektrikli ayna takabilirmiyim tesisatı varmı acaba bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
|
|
![]() |
|
afakantr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 2006 x dizayn var
tesisatı çekili cam düğmesinin yanında mevcut
|
|
206 candır
|
|
![]() |
|
dsinan26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Merhaba ; yanlışınız olmasın eğer aracı ikinci el aldıysanız sizden önceki sahibi düğmeliği değişmiştir yoksa bendede x dizayn var ama bende yok elektrikli cam düğmesi. Yada var ben mi bilmiyorum acaba dicem ama 2009 dan beri kullanıyorum yav :D
|
|
dsinan26
2005 Diesel PEUGEOT 206 X DESIGN. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Tesisatı çekili olabilir ancak araç üstünde elektrikli ayna yoksa elektrikli ayna düğmesi koymazlar.Daha önce forumda manuel aynalarını elektrikli aynaya çeviren arkadaş vardı.Çalıştırma şeması ve gerekli elektronik bilginizin olması şart.Tabi birde masraflı iş,yinede yapıcam dedikten sonra her türlü yapılır,tesisat olmasa bile yaparsınız.Zahmetli iş özet olarak ama forumda yapan var konusu var araştırın derim.Bir zamanlar benimde aklımda vardı uygulama.Aynalar,buton,iç ayna döşeme kapakları,elektrik tesisatı yoksa tesisat çekilcek.Yan sanayi parça kullansanız bile 250 TL kadar bir miktar çıkar oda kendiniz yaparsanız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Yani tesisatı olsa bile çalıştırması zormu diyosunuz
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Tesisat semasi var bende ugrasirim derseniz gondereyim bakin eksik yerileri tamamlayin calisir.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Yok zor değil aslında uygulamanın şemasına göre kontrol butonundan gelen kabloları aynadaki kablolarla birleştirceksiniz.Birde elektrik verceksiniz o kadar.İşi yapmış olsam harfi harfine anlatırım ama tahmini konuşuyorum şuan net olarak nerde ne var bilmiyorum.Siz bi şu konuya göz atın derim forumda daha önce açılan ilgili konu,görsel destekte mevcut uygulama şemasıda.Benim anlatmak istediğim maliyeti yüksek birde kişisel olarak uğraşmak gerekiyor.Benim kafamdada şuan otomatik katlanır ayna düşüncesi var orjinal aynalara uygulamak üzere ama devre gerektiriyor masrafı çok olucak ve uğraştırcak birde bizim araçların elektronik kısımları hassas gerçekten fazla kurcalamak istemiyorum ama bakalım kısmet sizede kolay gelsin...
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28512&PN=2&title=manuel-dikiz-aynasini-elektrikli-yapilabilir-mi Düzenleyen samet206 - 05 Ocak 2016 Saat 21:26 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |