![]() |
|
Motor suyu buz tuttu yardim! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmetkrblt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2015 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmetkrblt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 21:46 |
iyi aksamlar arkadaslar 307 1.6 benzin LPG li aracima bindin yilbasi aksami calistiriyim dedim tak tuk ses geldi boyle calismadi sonra bidaha denedim yine calismadi tak tak tak sibop vurur gibi sonra indim baktim radyotorun borulari kar gibi boyle buz tutmus sonra ellemedim. bugun hava iyidi borulara bakiyim dedjm borularda buz gitmisti radyotorun suyuda baya azalmis iliksu ilave ettim calistirim dedim yine tak tak tak bises oldu 5 10 sani calisirgibi oldu calismadi stop etti.s tecrubesi olan arkadaslar varmi ne olmus olabilir acaba :( carsamba gunu usta cagirip baktircam ama insan merka ediyor ne oldu ne bitti nekadar masraf olcak :(
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antifiriz yokmuydu araçta ? Yada güvenmiyorsanız keşke yedek su bidonunun kapağını açıp buzlanma olup olmadığına bakmadan marşa basmasaydınız.Artık yapılacak pek bir şey yok en az conta yakmıştır araç suya yağ karışması falan varmı.Tabi başka şeylerde çıkabilir son olarak bari bir daha çalıştırmayı denemeseydiniz öyle bıraksaydınız.Geçmiş olsun umarım çok masraf çıkmaz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Racon34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2015 Konum: BEYKOZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Kardeşim inşallah önemli birşey yoktur ama cok büyük bir yanlış yapmışsın bu cok onemlı bır olay keşke antıfrızını koysaydın inşallah motoru yememiştir.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
böyle durumlarda radyator yedek su kapagını acıp bakın donma yoksa sorun yoktur. antifirizi eksik etmemek lazım tabiki. gecmis olsun.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsanın aklına motorun gittiği geliyor inşallah ucuz bir şekilde atlatırsın
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
blok çatlamasından tutunda contaya kadar giden bir durum olabilir. babamda vectrayı dondurmuştu allahtan birşey olmadı bizim soba yakmıştık sanayide dükkanda bir gün boyunca...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BENDE BLOK ÇATLAMIŞTI MALESEF VE FİYATTA 4000 TL 5 SENE ÖNCE ÇAPRAZ ARGON KAYNAĞINA ONADA GARANTİ VERMEMİŞTİ ...
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ... ![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Arkadaşım bu gibi durumlarda bilginiz olsun, donmuş motor asla çalıştırılmaz... Nedeni devirdaim motoru soğutma suyu içinde çalışmaktadır. Donan su içinde kalan devirdaim pervaneleri dönemez ve duyduğunuz gibi sesler çıkar... Triger kopabilir sıyırabilir, pervaneler zarar görebilir, donan su yüzünden blok çatlayabilir... Yapılacak şey araç çalıştırılmadan , kapalı ortama getirilerek oda ısında kendi kendine çözülmesi sağlandıktan sonra detaylı kontrol gerektirir.. geçmiş olsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |