![]() |
|
Taşıyıcı 3 Nefes Kesen Sahneler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 Saat 18:22 |
Taşıyıcı 3 Nefes Kesen Sahneleri youtube attım , izlemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten ulaşabilirler.
http://www.youtube.com/watch?v=8lauOyji_Qo Serinin son filminde Frank (Jason Statham ), Marsilya’daki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonid’in kaçırılan kızı Valentina’yı Karadeniz kıyısındaki Odessa’ya götürmekle yükümlüdür. Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır. Yolculuk sırasında Frank (Jason Statham ) ile Valentina (Natalya Rudakova) birbirlerine aşık olurlar. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:):) ben en son taşıyıcı 1 i izlemiştim :)
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
1 i unutmussundur tekrar izle üstüne 2 yi izle sen onları izleyesiye zaten 3.sünün tr dublajı çıkar =) bu adamın bütün filmlerini izledim taşıyıcıda ayrı bi adrenalin patlaması yaşıyorm =)
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
xD şubatta recep ivedik 2 geliyo ondada kopanzi :) |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
super super super bu adam super
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
sem317 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Site Çilingiri Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Ben hayatımda bu kadar dandik film izlemedim.nedeni ise sahneler çok hızlı sanki süperman hele audi yi suyun içinden çıkarıp çalıştırması çok saçma olmuş....
![]() |
|
Çilingirci
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu filmin 3 serısınıde ızlememek buyuk kayıp bence dıger fılmlere göre cok surukleyıcı gelıyor
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
verdiğin link filmin en heyecanlı yeri ise
film gerçekten de dandik olmuş.
aşırı hızlandırılmış.bir an ileri sarıyorum gibi düşündüm filmi
en iyisi taşıyıcı 1 di.
|
|
![]() |
|
musti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
ilk ler özeldir en güzeli taşıyıcı1 yani 7.40 olan |
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakikaten güzelmiş ama son seride 2 teker üzerinde gitmekle ki o hızla biraz kasar abartmışlar sanki ama izlenir
![]() |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
ben izledim alt yazılı halini internetin güzellikleri işte sahiden çok güzel film özellikle AUDI A8 ile adamın yaptıkları görülmeye değer tam akrobasi onun dışında genel olarak basit bi konuya sahip ama aksiyonu durmayan bir film orası kesin tavsiye ederim...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |