![]() |
|
206 MODİFİYE İÇİN YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan_senlik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okan_senlik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2016 Saat 01:19 |
Arkadaşlar merhabalar. Siteyi 1 aydır takip ediyorum resimler,modifiyeler falan herşey süperr. ama bende bunları yapacak, yaptıracak ne doğru düzgün usta ne de tanıdık birileri var. istanbul da avrupa yakasında bana yardım edecek var mı ? açıkcası araba şuan bomboş gözümde. zaten alalı 1 ay oldu. 206 1.4 xr 1.4 gri renk aracım. şuan sadece rüzgarlık var :D camlar filmli o zaten herkes te var :) yan marşbiyel aldığımda vuruktu henüz yaptırmadım. sadece tesisat işini halledebildim. angel farlarda sis var dı değiştrdim,ama sağ taraftaki far da düz değil yamuk yani sağa yatık gösteriyor. usta da fardan kaynaklı dedi şuan çok iğrenç gözükyor.çelik jantlarım var onlar güzel ama :) resimlerini çekip atacağım. şimdi sizden istedğim bana yardım edebilecek kimse var mı acaba bu modifiye olaylarında :)
İstediklerim şu :) Araba şu an yüksek, yani yayları kestirmek istiyorum, Sis yerleri yok yani ön tamponda yeri bile yok aslında sisleri açıp gezmeyi seviyorum bu da lazm angel farlara el atmamız lazım. iç tarafta ışık hiç yok,küllük, torpido vs hiç bi yerde hiç bi ışık yok yani bi el atılması lazım ve bana bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Resimleri yarın ekleyeceğim :) |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RC Tampon
İsteğe bağlı RC çamurluk RC Jant Eibach 5cm spor yay. (Yay kesmek tehlikelidir) RC spoiler. Sonra geç aracın karşısına izle manzarayı ![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
yayları ısıtma ya da kesme islemine sakın girme dostum, kendini dusunmuyorsan insanları dusun.
sonucları cok agır olabilir. hazır satılan spor yay al tak, 5cm olabilir. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
okan_senlik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okan_senlik
![]() ![]() ![]() ![]() |
abiler bana bunun için yardımcı olacak arkadaş arıyorum işte. bunları bende biliyorm ama bir bilenle yapmak en iyisi
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
![]() ![]() ![]() ![]() |
konuyla alakasız olucak ama, sis farı yok sis açıp gezmeyi seviyorum yazmışsınız. neden sis farı açmayı seviyorsunuz?
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Öncelikle beraber uğraşabileceğiniz özellikle peugeot ruhundan anlayan ustanız veya tanıdığınız yoksa bu tarz işlere kalkışmak sıkıntılı,nedeni şudur yorulursunuz ve paranız fazlasıyla gider.Eğer yinede araçla uğraşıcam diyorsanız bende kendimce biraz tavsiyede bulunayım yayları kesme işlemine kesinlikle girmeyin,amaç aracı alçaltmaksa eğer spor yay kullanmalısınız.Ayrıca kaliteli bir ürün olmasına özen gösterin.Işık konusuna gelince araç karanlık diye tuttuğunuz yere led bağlamayın derim orjinal doğrultuda veya tasarım yaparak ışıklandırma işlemleri yaparsanız güzel şeyler çıkar ortaya.Sislerin tamponda yeri olmasa bile tamponun iç kısmında şeması çizilidir.İç kısımdan tamponu söküp bu şemalara göre kesme yaparsanız tampon değişimi olmadan halledersiniz.Ayrıca araç gümüş gri renginde ise 206+ stoplarını tavsiye ederim gümüş gri renkte hoş duruyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |