![]() |
|
Bu jant kapağını bulamadım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
QasPeu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2016 Saat 00:02 |
arkadaşlar aşağıda yer alan kapağı nerden temin edebilirim 206 2001 14 inç.
![]() |
|
2001 Peugeot 206 ve 2015 Nissan Qashqai
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aksesuarcılarda yan sanayi olarak tıpa tıp aynısı uygun fiyatlardan vardır.Yine orjinal model olduğu için servis veya peugeot yedek parça satışı yapan yerlerde vardır.İnternet üzerindede mevcut.Ben aksesuarcıda çok görüyorum bu kapaklardan satılıyor yani rüzgar gülü ve bu model genelde çoğu yerde sıfır takım olarak satılıyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 plus jant kapaklarını önerebilirim yetkili serviste adedi 30 tl orijinal olması uzun ömürlü oluyor bilginize.
|
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
İnternette var peugeot partner jant kapagi diye geciyor.Kirik ve cizik benm kapaklarda uzerinde takili olan rüzgar gülünden almayi dusunuyorum bu daha guzel yakisiyor sanki.
Düzenleyen Htc - 03 Ocak 2016 Saat 11:15 |
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Partner ve 307 de buna benzer kapaklar var ama benim bildiğim 15 inç olur onların.Bu resimdeki 206 nın orjinal kapak modellerinden birisidir,zaten çokta altarnetif yok model olarak 206 için Rüzgar gülü var bu resimdeki var birde 206+ nın kapakları var 14 ınç olarak.Bende rüzgar gülü modeli vardı çok hoşuma giderdi sonra değişiklik adına resimdeki modeli taktım başta hoşuma gitmedi ama rüzgar gülleri eskiyi yansıtıyor bu kapaklar biraz daha yeni tasarımı vurguluyor şuan daha iyi durduğuna inanıyorum...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |