|
Şaşılacak bir durum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
KenanOzel
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenanOzel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2016 Saat 20:19 |
Benim aracım 2006 model Peugeot Partner 1,9 D ... Bir kaç gündür sol arka tekerden kasislere yada çukurlara girince takır tukur sesler geliyordu. Eksozu yeni taktırmıştım ondan geliyor zannettim. Rot balansçıya gösterdim arka teker torsiyon burcu değişecek dedi. Ve yaklaşık 600 TL tutacağını söyledi. Araştırdım Peugeot orjinal arka teker torsiyon burcu sadece 35 TL'ymiş...
Neden tamirci benden bu kadar çok para istedi bilen var mı acaba?
|
|
emrepunar
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
|
bildigim kadarı ile işçiliği çok yetkili servisde 800 tl gibi bir masraf çıkarmıştı bir arkadaşa.
|
|
jackalizm58
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
|
35 tl lik bir parçayı 600 tl ye değiştiriyorlarsa bıraksınlar o işi ya ben baskı balata volantı 200 tl miydi neydi öyle bir paraya değiştirdim
|
|
--yiğido--
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Baskı Balata işçilikleri genelde 150 TL civarları zaten normali bu.Torsiyon işçiliği farklı bir olay,ikisinin işçiliği aynı şey değil ki.Torsiyon bakıma girdiği zaman 35 TL lik parçayla kalmaz bu birincisi,ikinciside zahmetli bir iş herkes dağıtıp toplayamıyor,üçüncüsüde işçilik adı altında bizden fazladan alınan ücretleri bende etik bulmuyorum piyasa tutturabildiğine çok yoruyor adamı ancak torsiyon bakımlarında istenilen ücretten şikayet eden çoktur 600 için birşey diyememde ucuz paralara yapılan bir işlem değil.Tornacı zaten bu mevzunun 150-200 TL sini götürür oda işin ehli olması lazım,benım akslar tornaya gitti baştan sağma yapmış adam bir sürü uğraştım tornacı yüzünden.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |