![]() |
|
istepneye su girmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ati ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2016 Saat 15:42 |
Mrb arkadaşlar 2002 model 307 istepne olan bölgeye su giriyor. Böyle problemle karsilasan oldumu
|
|
![]() |
|
Emask ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: bireysel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka tamponda iki adet bagaj havalandırması var bunların contalarının altından yagmurlu havada yada yıkama esnasında bagaja stepnenin oldugu bölgeye su dolar.aracında park sensörü var ise aynı su park sensörü beyninede zarar verir.
|
|
Emask
|
|
![]() |
|
06AV1465 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Giren suyun miktari ne kadar bilmiyorum ama gecen sanayide gormustum usta bagajin icine girdi el feneriyle diger elemanda hortumla su tuttu arabanin ustune sagina soluna altinda nerelerden su girdigini tespit ettiler ona gore mudahale ettiler
O sekilde tespit etmen en kolayi zaten suyum nerden girdigi bulsan gerisini halledersin |
|
Mehmet ADAĞ
|
|
![]() |
|
Mert78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Arac lpg li ise lpg norularının giriş yeri olan bacalardan girer.camurlupun içini yukarken olur.silikon sıkıp kapatın
|
|
![]() |
|
by_oknkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_oknkck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracımdada oldu bagaj kilidinden giriyor tutma kolundan veya direk kilitlendiği yerden aşağıya doğru akıyor zaten bagajın içine eğilirsen suyun izini görürsn kilidin içinden aşağıya akmıştır kilit yağı falanda vardır iz yapmıştır. Bagajında çok su olma imkanı yok zaten yine eğilirsen stepne lastiğin havuzunun olduğu yerde senden tarafta sol yanda küçük bir delik var orası tahliye yeridir. Bu su dolmasını tamamen kesmek biraz zahmetli ama kolay ve pratik bir çözüm istiyorsan stepne lastik havuzunun tam ortasında siyah kavucuk yuvarlak bir parça var onun üzerinde yaklaşık 1-2 cm genişliğinde izi belli ama kesilmemiş bir delik yeri var orayı muhtemelen fabrika extra kablo geçişleri veya standarta bağlamak için lpg montaj delik yeri olarak bırakmış o kısmı kestiğinde bagajında su kalmaz. Ben çok uğraştım kime gittiysem çok akıl verdi ve dünyanın parasını istediler bende bu şekilde çözdüm hiç yoktan iyidir en azından bagajımda su yok :)
|
|
2004 307 1.4 HDI XR |28 AD 307|
|
|
![]() |
|
Zafer81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Aynı sorun bende de var 307 2008 model
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın Hb model. Bagajda ne var ne yok çıkar yedek lastik dahil sonrasında arka koltukları yatır aracın içine gir. Dışardan birisi yıkar gibi su tutsunözellikle stopların bulunduğu alanlara. Ben denediğimde stopların bulunduğu alanlardan geldiğini fark ettim kolayca sorunu çözdüm. En kolay tespiti bu şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
Zafer81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Peki nasıl izole ettin
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Genelde 307lerde bagaj havalandırma deliklerinden su alır.görebilmek için tamponu sökmek gerekir. Diğer ihtimaller de stop lambaları ve bagaj kilidinin olduğu yer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |