![]() |
|
aküde kaçak var. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SİNAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2015 Saat 14:19 |
Öncelikle herkese selamlar.
bende 2005 307 XT ot.vites var. Geçenlerde akü bitti. Takviye ile çalıştırıp sanayi yolunu tuttum. Akücü akünün yeni olduğunu ve değişime gerek olmadığını söyledi. sanki akü birden boşalmış gibi görünüyor dedi. Fakat ben birşeyi açık bırakmadım. Sonra kontrol etti ve kaçak var dedi. Birşey akünün gücünü çekiyor. Formlarda konu var ama sonuç maalesef yazılmamış. Bilgisi olan var mı? Akünün enerjisini zayıflatan ne olabilir . Alarm yok. ışıklar da kapalı. Ayrıca kapıları kilitleyip bir süre bekleyip tamamen enerji kesilince bakıyoruz yine kaçak gösteriyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kez boşalan akü birdaha sağlam akü gibi şarj tutmaz bu bir gerçek.Teyp ses sistemi varmı teyp kontağamı bağlı ? bunlarda aküyü boşaltır ayrıca araç yatıyormu.Bunların hepsi etken ama kaçağı elektrikçi bakıp tespit etmesi lazım burdan yorumlamak zor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
SİNAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
ses sistemi yok. yarın gidicem elektrikçiye bakalım artık
Sonuç bulabilirsek yarın burda paylaşırım. Kronik bir sorun gibi. Başka insanların da başına gelmiş. teşekkürler |
|
![]() |
|
1 senedir yaptığım tek işlem dijital klima göstergenin led ışıkları yanmıyodu onu yaptırdım.
ama onunla da alakası olduğunu sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
Evet bulduk sonunda. Şarj dinamosuymuş. Akü şarjı 20TL + dinamo 130TL+ işçilik 150. toplam 300 TL |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
probleminizin çözüldüğünne sevindim hocam geçmiş olsun
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |