![]() |
|
207 uzaktan kumanda problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurettinerzen ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurettinerzen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2015 Saat 19:48 |
merhaba arkadaşlar,
aracım 207 1.4 hdi trendy. öncelikle bu soruna benzer konular gördüm fakat benim sorunumla tam olarak eşleşmediği için bu başlığı açmaya karar verdim. aracımın uzaktan kumandası bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, sorun bu. neye göre bunu yapıyor yaklaşık 1 senedir bunu çözemedim. elektrikçi, servis ne varsa denedim, makineye bağlattım ama yok, sorunumu çözebilen olmadı. bazen (her zaman değil) kontağı açtığımda ekranda plip battery spent uyarısı görüyorum. bunu araştırdığımda pil ile ilgili bir sorun olduğunu söylemişlerdi ama pilini değiştirdim, sorun aynen devam ediyor. bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim gerçekten. 1 senelik dertten beni kurtarmış olursunuz :)
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değişen pilin kodu ile orjinalin kodu uyuyor mu önce onu kontrol edin. Genelde anahtarın içinde kodu yazar (2016 gibi) zamanında yanlış kodlu pil takılmış ise sizde devam ederek yanlış pilli almaya devam etmiş olabilirsiniz.
Bir diğeri ise anahtarın ıslanmış düşmüş vb. olması.yedek anahtar da uzaktan kumanda varsa onu deneyin. Devrelerde temassizlik yada oksitleme gibi durumlar olabilir. Aklıma bunlar geliyor şimdilik Düzenleyen talip206 - 28 Aralık 2015 Saat 21:13 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bende de kisa zaman once bir acayiplik absladi. Kafasina gore kitliyor aciyordu . Icini acip tine rile fln temziledim ama nafile. pp2000den tanitma fln yaptim hic bir fark yok. En son (2016) pil ile pilini degistirdim canavar gibi oldu.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Mail adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |