![]() |
|
Aracım çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2015 Saat 12:48 |
Hocam şuan benim araç da çalışmamaktan dolayı yatıyor, yağ filtresinin kapağının arasından sızıntı yapıyor 6000 km önce değişmiştim yağ filtresini o zaman sıkıntı yoktu çalışmamaya başladığı zman başladı bu sorunda, lpg düğmesine basılı tutarak yaklaşık 10 15 defa marşa bastım direk lpg ile çalıştı araba en sonunda biraz çalıştırdım gezdim aküde sıkıntı çıkmasın diye tekrar park ettim çalıştırınca benzinde çalışmadı yine lpg düğmesine basarak direk çalıştırıyorum ama beklemeyeceksin kontağı çewirip direk basacakmışsın usta öyle dedi :)
benim sorun %90 bobin ile alakalı, bobinide bujileride değişen usta aynı usta, elazığa götürüp arabayı baktırınca bujilerin orjinal olmadığı we kalitesizmiymiş neymiş şase numarasında çıkanla alakası yokmuş diye değiştik bujileri, eski bujiler bir defa bobini 2 ay önce bozmuştu eski bujileri takan adam bobinide değişti, yeni değiştiğim adam da bobinin arızasının en önemli sebebi eski bujilerindir dedi we sadece bujilerle çözmeye çalıştık ama olmadı sorun bobinden kaynaklı çalışırken tüp kokusu geliyor benzinde hiç ateşleme yapmıyor sorun dedğim gibi %90 bobin ile alakalı orjinal bobin 300 dediler yan sanayi işçilik dahil 190 a takmıştı sorun çıkarmayacağını belirtmişti. ayrıca sorun da yolda 120 130 ile giderken lpg nin bir anda gazı kesmesiyle ortaya çıktı benzine alınca çalışmaya normal dewam etti daha sonra benzinde çalışma olayıda pert oldu bakalım hayırlısı baktıramadım daha araca.
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tolga kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Akan yağ şanzuman yağımıydı,motor yağımıydı ??
|
|
![]() |
|
R.CaVuS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Ancak benim aracımda beya duman atma problemi vardı. Sebebide araç conta yakmış ve 4. Silindirin üzerindeki bujiye su kaçırıyormuş yani araç conta yakmış şuan sanayide sorun çözüldümü bilmiyorum ama usta bundan yapabilir dedi.
|
|
2004-307-1.6 xt Alp Beyaz
|
|
![]() |
|
tolgayllmz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgayllmz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bu sabah aracıma binip marşa bastım ancak araç bir türlü çalışmadı.Aracım 2005 Peugeot 206 1.4i LPG'li.Dedim herhalde benzin bitti gittim benzin aldım yine çalışmadı tabi bu arada bayağı zorladım aracı.En sonunda pes edip indim bir baktım araç bir yerden neredeyse bütün yağı boşaltmış.Bu yağ kaçağı çok fazla marş sonucu olabilir mi acaba?Ayrıca çalışmamasının sebebi benzin pompası mıdır?Her türlü görüşünüzü bekliyorum.Ayrıca uygun fiyatlı bir çekici ve bir servis bulmama yardımcı olursanız çok sevinirim malum öğrenciyim bütçem kısıtlı.İyi geceler herkese.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |