![]() |
|
antıpalluttıon fault hatası çözümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
musamusa58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2015 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musamusa58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2015 Saat 13:46 |
arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler selamlar 3 ay önce aldığım 307 1,4 hdi aracımda antıpollutıon fault arızası alıyordum aracın rölantide düşme yükselme ve seyir halindeyken stop etmesi 3000 deviri geçmemesi sabahları zor çalışması gibi sıkıntın yaşadım netten çok araştırdım forumlarda falan net bişey bulamadım würth marka enjektör temizleyici koydum depoya ama bi işe yaramadı şükürki ustam çok iyi mazot pompasının üstündeki müşürün değişmesi gerektiğini söyledi ve değişti çok şükür sıkıntı kalmadı bilginiz olsun bu arada maliyet 500 tl |
|
MUSAMUSA58
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoşgeldiniz, konu gerekli bölüme taşınmıştır.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Mail adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
R.CaVuS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen hava debimetre.
|
|
2004-307-1.6 xt Alp Beyaz
|
|
![]() |
|
EmrahOzgur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EmrahOzgur
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öncelikle bilgilendirmeniz için çok sağolun. Benim aracımda da bu tarz sıkıntılar var sizdekilerle aynı merak ediyorum. Benim aracım ısındıktan sonra rolantide iken düşme yükselme var vuruntulu çalışıyor birde bendeki stop etme şöyle oluyor 3.viteste sabit hızda giderken gaza sonuna köklüyorum araba zorlanınca stop edip o sizdede veren antipolition hatasını veriyor. Sizdede stop etme ve devir bozukluğu bu şekildemiydi?
|
|
![]() |
|
musamusa58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2015 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musamusa58
mrb emrahozgur benim araç sabahları çok zor çalışıyodu ve motor soğuk sıcak farketmiyodu rastgele stop ediyodu 3000 deviri hiç geçmiyordu sanırım sizinle arıza aynı değil iyi günler
|
|
MUSAMUSA58
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musamusa58
debimetre değil pompa müşürü iyi günler
|
|
MUSAMUSA58
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |