![]() |
|
Motordan Gelen Garip Ses... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2015 Saat 06:10 |
Merhaba arkadaşlar,
Yolda giderken veya rolantideyken "tık tık tık tık tık" diye araç içine bir ses geliyor. Motordan geldiği kesin ancak neresinden geliyor çözemedim. Tamirciye gittim o günde sesin çıkmayacağı tuttu. Gaz verdiğimde o ses gidiyor. Sizce nedir, böyle birşey başına gelen oldumu ? Bir konuda daha yardım isteyecektim.. Araç boşta iken gaz verdiğim zaman devir çok geç düşüyor. 3000 devirlere kadar çıkartıyorum ve ayağımı birden gazdan çekiyorum ama 1000 lere gelmesi baya geç sürüyor. Bu benzin tüketimine de sebep oluyordur. Ne yapmam gerekiyor veya normalmi ? Şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin .
|
|
Tanrı Dağı kadar Türk'üm, Türkçü'yüm, Atatürkçü'yüm!.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
devir yükselmesi rölanti sensörüyle alakalıdır. tık tık dediğiniz ses subaplardan gelebilir. bir video çekebilirseniz daha iyi olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |