![]() |
|
Gösterge ve Kapı butonları ışıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2015 Saat 22:11 |
Beyler, 307 aracım var, kapı butonlarında ki ışıklar ve gösterge ışıkları çok soluk ayrıca teyp tarafıda solu, ekrandan en son kademeye aldım, yol bilg. olan yer ışıl ışıl ama diğerleri soluk, en aza alınca görünecek gibi değil, çok az zaten, iyice kayboluyor.
Diğer konu aracım premium, o ahşap yerleri söküp normal gri yapabilir miyim? Kapı kolları ve ortalar dahil tabi.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söküp gri folyo ile kaplayabilirsiniz yada kaplaması zor olan parçalarsa eğer boyayabilirsiniz.Işıkların kısılmasıyla ilgili pek fikrim yok akümü bırakıyor acaba sizi bilemedim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla anlamadım ama diğer yerlerin ışıldaması ile ilgili problem yok, sadece kapı düğmeleri teyp ve göstergeler, diğer yerler normal. diğer yerler dediğim zaten ekran kaldı sadece
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |