![]() |
|
yeni aldığım 207 gt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bravetaxi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bravetaxi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2015 Saat 11:08 |
selam arkadaşlar dün 207 gt aldım aldığımda bir sorun yoktu ve yol üzerinde shellden benzin aldım almamla 30 km sonra turbo kesmeye başladı ve arıza ışığım yandı araba çekişten düştü ekrandaki yazıda temizlik yazıyor istanbul içinde bu işlerden anlayan avrupa yakasında ustalar varsa tanıdığınız beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim tekrardan bakım falan yaptırıp bujileri falan değiştirecem yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bu arada araç stok durumdadır motorda hiç bir uygulama yok
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aracınız hayırlı olsun. Aracınız benzin seçiyor bilginiz olsun, bizim de 1.5-2 sene önce 207 thp gt vardı total harici aldığımız da araç turbodan çıkıyordu maalesef tek benzinlikten benzin almak zorunda kalıyorduk.
İstanbulda yaşayan arkadaşlar usta konusunda tavsiye de bulunacaktır.
|
|
![]() |
|
bravetaxi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bravetaxi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan tüm hatalar silindi turbo esp kaldı tek Dediğiniz gibi artık totalden alıyorum bakımını tekrardan yaptıracam kafamdaki tüm soru işaretlerini silmiş olucam
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En azından neyin ne olduğunu bilirsiniz bakımını kendiniz yaptırınca. Umarım tekrar yaşamazsınız.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bravetaxi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen onun için herşeyine baktıracam a dan z ye kafama yatmayan parçalarda değiştirecem uyurken rahat uyurum :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |