![]() |
|
206 2005 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
red 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2015 Saat 11:07 |
1)sağ arka kapı sensörü nerede nasıl bir şey ? sag arka kapı acık hatası verıyor
2)alarm taktırmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ? 3) hoporlerler sesi açınca barız bi patlak ses veriyor ne yapmalı? Düzenleyen red 206 - 22 Aralık 2015 Saat 11:09 |
|
hız yapmak marifet değildir,asıl marifet başkalarının canını tehlikeye atmamaktır.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorularınızı bildiğim kadarıyla cevaplayayım. 2-alarm taktırmanı tavsiye etmem bizim araçların elektrik sistemleri biraz narindir. zaten immolu güvenlik var araçta her hırsız çalamaz benim fikrim düşümcem bu zaten alarmında pek caydırıcılıgı kalmadı kafaya taktımı adamlar alarm felan sallamıyorlar artık. direksiyon kiliti yeterli olur kanaatindeyim. 3-hoparlörlerden bir yada bir kaçı patlamış yada kablolarda problem var anlaşılan söküp kontrol edilmeli hoparlaör patlasa değiştirilmeli
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
red 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
teşekkür ederim ustad
1) pekı sorun ordan mıdır yanı merkezı kılıt beynıyle alakalı olabılırmı yada beyınde takılı kalmıs olabılırmı bunu sokmeden servıse gıtmeden anlamamız mumkunmudur? 2) alarmı taktırmamdaki sebeb aracı çalarlar dıye degıl calmaya calsıırlarken enazından ufakta olsa farkında olayım dıye dedıgın gıbı aracta ımbolıbızıer var hatta bızzat denedım orjınal anahtarının ıcınden cıkarttım kucuk bırsey sıyah (uzerınde sarı kodlar vardı) onu cıakrttım orjınal anahtarını taktım arabaya stop yazıyor marsa basıyor fakat arac hıc bır sekılde calısmıor 3) hoparler lerını en ıyısı dort tane ıle degıstırmek farklı olmasınlar tesekkurler. |
|
hız yapmak marifet değildir,asıl marifet başkalarının canını tehlikeye atmamaktır.
|
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Alarm olarak desi markasını önerebilirim,kumandasız araç kumandası ile tetiklenen sistemleri de mevcut,kalite olarak da iyi seviyede bir cihaz ama fiyatı da ona göre tabi ki, Cenmax markası da oldukça popüler,onunda geniş bir ürün yelpazesi var, iyi bir elektrikçide sorunsuz montaj yapabilir, sadece alırken sirenin şarjlı besleme olmasına dikkat edin kablo kesilse bile ses çıkarmaya devam ederler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
kilit için bu videoyu bakabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=LlAXSb8jUf0
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
teşekkürler bi araştırma yapayım ozaman.
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hoparlörler patlaktır büyük ihtimal.Ön kapılar 16 cm,arka kapılar 13 cm ölçülerinde ayrıca kasnak kullanarak mıknatısı çok büyük olmayan 16 cm sığdırmakta mümkün arkalara.Kendim kullandığım için öneriyorum 2 yada 3 yollu pioner öneririm.
Alarm konusunda arkadaşlara katılıyorum bizim araçlar bu konuda zordur.Alarm seçmeden önce bunu sorunsuzca yapabileceğine inandığınız birini bulun,sonra alarm seçip satın alın derim piyasada alarm çok ama montajı önemli o yüzden ilk önce montajı yapabilen bir usta bulmak şart.Bir zamanlar kendim alıp montajlamayı düşünmüştüm sonra bu zorluklardan dolayı vazgeçtim. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |