![]() |
|
206renk değişimi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
switchman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2015 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı switchman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2015 Saat 12:20 |
şeytan kırmızı aracımın rengini değiştirmek istiyorum önerebiliceğiniz bir renk var mı aklınızda?
benim fikrim : mokka . insignianın yeni simli kahverengi gibi bi rengi var ben bunları düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim
![]() |
|
İlk 3 vites ;)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı 5.20 lerde kahverengi tonlarında bu renge benzer bir renk kullanıyorlar çok seviyorum ama zor renktir yakıştırmak.Daha önce bir 206 da koyu kahve görmüştüm ben yakıştıramadım şahsen koyu tonlar kapatıyor özellikle 206 yı.Renk olarak orjinal renklerden kullanılması taraftarıyım yada benzerleri.Farklı tarzda sevdiğim renkler mesela yazayım
Metallic Meteor Grey Rally Blue 997 Cobalt Blue Lamborghini Yellow Ice Blue Mettalıc (Bunu yazınca bir çok ton çıkıyor ama bahsettiğim resimdeki tarzda bir renk) ![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
switchman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2015 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı switchman
![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkür ederim ilgin için :)
|
|
İlk 3 vites ;)
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam ne renk geciyor bilmiyorum ama rc mavisi kesinlikle
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |