|
206+ boğaz kelebeği adaptasyonu ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
adem61
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2015 Saat 17:48 |
206+ aracım motor soğukken çalıştırdığımda stop edecekmiş gibi oluyor,gaz pedali karşıya değiyor ancak gaz yemiyor ve 5-6 saniye içinde toparlıyor. Aracım lpg li ve bu durum hem lpg de hemde benzinde kullanırken oluyor.Servise götürdüm kaputu açıp lpg li olduğunu görünce manifolttan kaynaklanıyor ve tek çözümü lpg yi söktüreceksin dedi.Lpg montajını yapan ustaya götürdüm,araç bir gün onda kaldı.Aracı almaya gittiğimde bu aracın hiç bir sorunu yok sadece boğaz kelebeği adaptasyonu yaptıracaksın dedi.Tek sorun boğaz kelebeği adaptasyonu dedi. Bu durumla karşılaşan var mı.Nedir bu adaptasyon sorunu...
|
|
Sercan Mungan
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
206 larda gaz telli bildiğim kadarıyla benim aracımda öyle en azından başka bir sorun var diye düşünüyorum.
|
|
_ali_
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Adaptasyon dediği boğaz kelebeğindeki hava geçişini ayarlayan zımbırtının konumunu beynin kaydetmesi için yapılan bir işlem, kelebek sökülüp takılmadıysa kendi kendine bozulmaz diye biliyorum. Ayrıca bilen bir usta için yapması kolay bir işlem, ama motorun buz gibi olmasını beklemek gerekiyor.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
adem61
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kelebek sökülmedi hiç ama akü değiştim, kutup başları çıkarılıp takıldı. Bundan dolayı da olur mu acaba.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |