![]() |
|
Debriyaj Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekenn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2015 Saat 00:19 |
Merhaba arkadaşlar. 2004 206 sahibiyim 1,4 benzinli. Baskı balata artık bitti :) değişmem lazım. nette baktım debriyaj setlerine baya bi var. Değiştiren arkadaşlar var ise hangi marka debriyaj setini tavsiye ederler. bide toplam maliyeti bana ne olur. yardımcı olusanız müteşekkil olurum.
Düzenleyen ekenn - 19 Aralık 2015 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam,orijinal parçaları kullanmanızı tavsiye ederim bir de volantın durumuna da baktırmanızı söyleyebilirim.Forum sponsorundan bilgi alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu hususta orjinal parça kullanılmasını öneririm ayrıca tabi değişim sırasında akslara,aks keçelerine,şanzuman yağına,vites çubuğu,debriyaj teli ve volantın durumuna bakılmasını tavsiye ederim olmuşken tam olsun uzun yıllar rahatlıkla kurcalanmadan kullanılsın.Diğer saydığım şeyler hariç orjinal parça kullanılırsa sadece baskı balata değişimi 400 TL yi bulur diye tahmin ediyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yeni değiştirdim orijinal parça aldım yapılması gerekenler de varmış 500 u geçti. Ustaya anlaşmaya bağlı güvendiğin yer varsa oraya yaptır sonuçta önemli biyer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |