![]() |
|
Benzin kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2015 Saat 22:21 |
Arkadaşlar merhaba benim arabayı bir türlü toplayamadım egzozda benzin kokusu geliyor neden olabilir sizce ve araba bu aralar güzel yakıyo 30 liraya 100 kilometre gidiyo lpg ile
|
|
![]() |
|
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eksoz tarafında benzin tahliye gibi birşey var.Tam adını bende bilmiyorum.Benim eski arabadada vardı yakıt aldığım yeri değiştirdim geçmişti.Umarım sizinde böyle birşeydir
|
|
![]() |
|
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba calışırken oluyo sadece
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
bir ara bende de vardı benzin kokusu arabayı park ettim altına bir eğildim akıtıyor hemen arka koltuğu kaldırdım benzin pompası bizde arka koltuk altında kelepçe gevşemiş fıskiye gibi fışkırıyor benzin hemen sıktım halloldu şükür bir bak derim sana da...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Egzozla alakalı bisey olabilirmi akıtma kacırma yok
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Bende öyle bir sorun yaşamıştım birkaç yıl oldu.Benzin kapağından depoya inen hortum yan sanayii olduğu için tahriş olmuş.Hareket halinde çok fazla koku geliyordu ama dururken alamıyorduk.Senin sorunun onunla alakalı olduğunu sanmıyorum ama.
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
araba çalışıyorken eksozdan çiğ benzin kokusu gelmesinin nedeni oksijen sensöründen kaynaklanabilir. ayrıca 30 liraya 100 km ye güzel diyerek sanırım çok yaktığınızı anlatıyosunuz ki o2 sensörü yakıta direk etki eder. bu da sonradan aklıma geldi , siz zatn lpg ye geçene kadar aracınız benzinde çalışıyor ve özellikle soğuk havalarda bu geçiş süreci daha da uzuyor. arabadan benzin kokusu gelmesi normal de olabilir. benim ilk anlattığım sadece benzinde kullanılan araçlar ideal motor sıcaklığına ulaştığında benzin kokusu geliyorsa geçerli çünkü o2 sensörü belirli bir motor sıcaklığına ulaştıktan sonra çalışmaya başlıyor. yazın bile dikkat ederseniz araçların ilk çalıştırılmalarında ekzoslarından çiğ benzin kokusu gelir çünkü o sırada sensör devreye girmemiştir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |