![]() |
|
207 İstanbul için servis önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kemkav ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2015 Saat 11:45 |
|
Merhaba arkadaşlar,
207 bir aracım var. Aracım hem periyodik bakımı için zamanı geliyor hemde son 1 aydır aracı ateşlerken sorun yaşıyorum. kontağı çevirince hemen çalışmıyor tık diye bir ses ile ateşlemeyi kesiyor ve aracın saati sıfırlanıyor 2 3 kere denedikten sonra ateşliyor. araç alındığından beri aküsü hiç değiştirilmemiş. acaba akü ile ilgili bir problem mi diye düşünüyorum ama kömürde de problem olabilir diyenler olmuş. Uzun sözün kısası aracı bir bakım için götürmek ve bu problemlerini göstermek istiyorum. önerdiğiniz, kazık yemeden işimi hallettirebileceğim bir usta, servis var mıdır ? Ekleme: Araç LPG li ama 2 yıldır LPG sorunsuz olarak çalışıyor. Bundan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sadece LPG içinde ustaya göstermem gerekli motor suyu eksiliyor. LPG bağlantısı olduğunu düşündüğüm bir noktada da hafif kireçli gibi bir görüntü var sanki oradan bir su kaçağı yapıyor diye düşünüyorum.
Düzenleyen kemkav - 11 Aralık 2015 Saat 12:23 |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam ataşleme problemi büyük ihtimal aküyle ilgili gibi gözküyor denemek lazım herhangi oto elektirikçisinde ölçüm yaptırmanız yeterli gibi. su eksiltme dediğiniz gibi ek bağlatılardan oluyor genelde oradaki t parçalar var onları ve kelepçeleri değiştirmeniz yeterli olacaktır. birde istanbul için usta ne tarak için araıyorsuznu anadolu mu yoksa avrupa yakasımı.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Forum otomotiv var, Ömer iyidir. Özel servis olarak oraya gidiyorum tavsiye ederim eğer Avrupa yakasındaysanız..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
kemkav ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
Düzenleyen kemkav - 12 Aralık 2015 Saat 13:59 |
||
![]() |
||
|
Merhaba
Akü değiştirdim ve ateşleme problemi çözüldü. Bu tarz bir problem yaşayan olursa diye yazayım dedim. İnci Akü formul a 12 v 60 ah 490 cca aldım 135 TL tuttu. Eski aküyü verince ücretsiz montajını yaptılar ( eski akünün üzerine pazarlık yapılabilir ederi aslında montajdan daha çok ama ben uğraşmak istemedim). Şimdilik servis arayışım sürüyor önerileriniz olursa beklerim. |
||
![]() |
||
|
Araba ile uğraştıkça yeni problemler buluyorum. Şimdide arabanın yedek su haznesinin içine baktım ki çamur gibi olmuş. acaba yağ mı karışıyor. belkide conta problemi vardır. benim bir usta önerisine ihtiyacım arttı gibi.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |