![]() |
|
ARABA ÇALIŞMIYOR!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaman14 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: İÇERENKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2016 Saat 09:45 |
sorun çözüldü benim aracımda 2004 1.6 xt
grank sensörü arızalıymış. bu arızayı 2 nedenle yaparmış 1 grank sensörü 2 ısı sensörü gittiğiniz usta önemli benim aküden başlayacaklardı marş motoru bujiler sigorta kutusu diye gidecekti usta sağolsun iyiymiş.. beni geri ara haber ver dedi adam
|
|
ADAMIN GÖZÜNE BAKAR ÇAPINI ÖLÇERİM..
|
|
![]() |
|
R.CaVuS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hava hortumuna sık bayağı bir miktar yani hava debimetrenin birleştiği yerden çıkar hortumu ve hortumun içine sık.
|
|
2004-307-1.6 xt Alp Beyaz
|
|
![]() |
|
yaman14 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: İÇERENKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
aynı sorun benim aracımdada mevcut 2004 xt alp beyazı aracım aracı vurdurup çalıştırıyorum oto elektrikçiye gidiyorum araç marsla calısıyor dün bujileri değiştirdim ama durum aynı sabah marşa bastım kimseler yok araca parfümü nereden koklatıyorsun..
|
|
ADAMIN GÖZÜNE BAKAR ÇAPINI ÖLÇERİM..
|
|
![]() |
|
R.CaVuS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
GÜNCEL ACİL YARDIM LÜTFEN ARABA SOĞUYUNCA ÇALIŞMIYOR BUGÜN SABAHTA 10 kere marşa bastım fakat çalışmıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ustam arıza lambası yakması gerekir evet fakat aracınız yanıcı madde koklattıgınız zaman çalışıyorsa emisyon sensöründen yapar gaz kelebek sensöründen yapar bujilerin eskimiştir benzini yakamıyordur ondan yapar bizimki sadece fikir yürütme aracı görmediğimiz ve bilmediğimiz için bi ustanın detaylı bakması lazım cünkü bizim yaptıgımız amatörce çözümler anlıktır ilerde başka sorun acabılır veya baska yerlerin bozulmasına sebeb olabilir
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
|
|
![]() |
|
Sıkıntı bu aletten kaynaklansa arıza lambası yakmaz mı |
|
|
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
hocam emisyon sensörü diye geciyor bizim araclarda benımkide dizel 307 hava filitresine giden borunun üstündedir yani borunun içindedir zaten boruda kablo baglantısı var o kablo emisyon sensörüne baglı
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
O sensörün başka bi adı var mı nasıl bişey ki bu |
|
|
|
![]() |
|
Nasıl bir yanlış ? |
|
|
|
![]() |
|
Benzinli araçlarda kızdırma bujisi yok bildiğim kadarıyla |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
Hava filitresine giden borunun uzerinde yanlis olmasin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
Hava filitresinin ustunde emisyon sensoru var eger o kirlenmis veya bozulmussa calismaz aracinizin onu bi balata spreyi ile temizleyin derim ayni sorunu bende yasadim
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Kardes bi alakası varmı bilmem ama Ford connect aracimizdada hemen hemen aynı sorun vardı uzun süre calistirmayinca çalışmiyor du mazot filtreleri değişmesine rağmen aynı sorun devam ediyordu kızdırma buji kablosunda sorun vardı değişti düzeldi
|
|
![]() |
|
Benzin pompasından bende şüphelendim ama araba çalışmasa bile kontağı açıp marşa bastığımda motora giren benzin hortumundan benzin geliyor. Anlamadım ki bıktım vallahi. Arabayı çalıştırdıktan 2 saat sonra tekrar çalıştırırsam sıkıntı yok ama 12 saat geçerse benzin yada parfüm falan koklatmadan çalışmıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Hocam benzin pompasi enjektörler. Aklıma gelen ilk bunlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba 2004 model 1.6 motor 307 sahibiyim. Aracımda lpg takılı değil. Arabayı 12 saatten fazla bir süre çalıştırmadıktan sonra çalıştırmaya kalktığımda araba çalışmıyor! Ancak benzin, parfüm gibi yanıcı şeyler koklattığım zaman çalışıyor. Arkadaşın birisi boğaz kelebeğinde sıkıntı olabilir dedi. Bu sorun neden kaynaklanır. Lütfen acil yardım..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |