![]() |
|
2007 307 1.6 Hdi 90 hp Yakıt Tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratsansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2015 Saat 02:24 |
Selam beyler.
Malum aracı 2 ay önce aldım şehir içi pek kıyaslama yapamamıştım yakıt konusunu. Geçen hafta yıllık iznim vardı Sivastan Alanyaya gittim. Tüketim değerlerini yazıcam. Ben hayran kaldım. Sivas'ta fulledim Shell Fuel Save ile 805 km sonra Alanya'da depo yarımın bir tık altında idi. ort 3.9 lt idi. Hızım yasal sınırlar içinde 90 - 130 km. arası. genel çoğunluk 110 civarı. sürekli cc ile sabit gittim. 3 defa Alanya-Antalya yaptım. Şehir içi gezildi. 1395 km de tekrar 150 tl alındı. 1980 de ışık yaktı. ort 4.2 ye çıktı. (şehir içi de dahil) km yi sıfırlayıp tekrar Shell Nitro+ ile 200 tl ile fulledim. 805 km Alanya-Sivas yarım depo 1,5 tık cizgi altı ile geldim. sabit 120-130 km hız ile geneli. 160 üstü de olduğu anlar da oldu. bagaj ve arka koltuklar at ölüsü gibi ağır yükle doluydu. 4.7 ort ile geldim. toplam takribi 2785 km yol yaptım. ve tüketim cidden memnun etti beni. Sizler ile paylaşmak istedim. (konu kirliliği ise yönetimce silinebilir) edit: bu arada hep Shell kullanıyorum Fuel save mi yoksa nitro+ mı kullanmalıyım hala kararsızım. pompacılar da kafa karıştırıyor hep.
Düzenleyen muratsansal - 09 Aralık 2015 Saat 02:28 |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıt ortalaması cidden çok iyi, hdi'lar düzgün kullanımda gayet ekonomik araçlar. Ben de de 206 hdi var 1.4 şehir dışı 13-14 kuruş yakıyor.
Yakıt olarak da her zaman shell v power nitro+ alıyorum.
|
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıt güzel normal değerler aracı zorlamamışsın benim aracım 2006 307 110 luk dizel şehir içi 100 tl mazot ile net 440 km yol yapıyor aracı zorlamadan kullanırsam sende ortalama 19 20 kuruş felan yakmışsın
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
muratsansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallaha ağzım açık kaldı.
Daha önceden şuraya mı buraya mı gitsek derdinden çok,lan boş ver çok yakar derdimiz vardı. Çok şükür ferahladım
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |