![]() |
|
407 dizel alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2015 Saat 23:44 |
Merhabalar değerli üyeler,2008 model 2009 trafiğe çıkışlı ilk sahibinden hatasız orj 160 bin kmde 1.6 dizel donanım zannedersem comfort bütün bakımları sıfırdan beri yetkili servis de yapılmış ankara aracı sizce ne kadar eder?Bir de aldıktan sonra başıma astronomik rakamlı masraflar açar mı yani almaya değer mi?2.eli nasıldır?sizlerin tecrübelerini sormak isterim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence alınır dediğin gibiyse yaklaşık fiyata da 29-30 bin verirdim şahsen. bu paralara alırsan satarkende cok zarar etmezsin. km olarak cok degil azda degil dizel alıncada iyi yol yaparsın satmak düşüncesiyle almaya calısırsan yanılırsın al bin gerisini satıcağın zaman düşünürsün ama 2.eli 206-207-307-308 gibi degil
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 bine bitecek gibi ama 160 bin de dizel bir araba acaba ne masraf açar diye korkutuyor beni kararsız kaldım.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
fiyat iyi kontrol ettirip alırsan masraf cıkarmaz turbo ve enjektörlerine baktır problem olmasın gerisi cok birşey tutmaz sorun olsa bile
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Dediginiz gibiyse sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum..ama kesinlikle geçmişini iyi inceleyin ekspertiz yaptırın fiyatida gayet iyi dediklerinize gore...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Teşekkür ederim yorumlarınız için expertiz yaptırırım artık.
Düzenleyen Sercan Mungan - 09 Aralık 2015 Saat 10:51 |
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
valla arkadasım hiç 407 im olmadı fakat uzun yolda 3 4 saatlik bir mesafede hiç durmadan kullandım yolda gidişi ara viteslerde hızlanması fln güzel insanı yormuyor fakat sahibiyle araba konusu acılınca 407 in asfalt arabası oldugunu söyledi gerçekten bozuk yollarda çok ses yapıyor sıfırından beri kullanıyordu yaklasık 120 binde flndı düzenli bakımlarını yaptırdım hiç ekstra masraf cıkarmadıgını söyledi iyice baktırarak al derim sonuçta pejo yani çok sağlam bir araba değildir bende yıllardır pejo kullanıyorum ama cok nazik bir araba expertiz parasından kaçma kesinlikle yetkili serviste baktır derim şimdiden hayırlı olsun
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |