![]() |
|
KOLTUK VE KAPI İÇİ DERİ DÖŞEME |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dsinan26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2015 Saat 01:17 |
Merhabalar ; uzun süredir araştırıyorum yaptıran varsa yardımcı olsun lütfen.
Peugeot 206 aracımın kapı iç kısımlarındaki kumaş bölümler, torpido kumaşı da dahil olmak üzere koltuk deri kaplaması siyah renk yaptırmak istiyorum yorumlarınız nelerdir şimdiden ilginize teşekkür ederim. |
|
dsinan26
2005 Diesel PEUGEOT 206 X DESIGN. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptırabilirsiniz komple deri döşeme yapan fimalar var koltuklar dahil yaparsanız güzel olur.Fiyatlı olur biraz ama tadı çıkar ancak torpido kumuşı derken bu kısmı pek anlamadım torpidoyu kaplatmak mı istiyorsunuz eğer doğru anladıysam bu güzel bir uygulama olmayabilir 206 için.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
samet büyük ihtimal torpido kapagındaki kumaşdan bahsediyordur arkadaş.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Pardon.Anladım kapaktaki kumaştan bahsediyor olabilir doğru söylediğiniz,ben birde RC de kullanıyorlar gösterge üzerindeki siperlik deri kaplama oluyor o tarzda komple torpido kaplatmak istedi sandım.Ama o kapak falan küçük parçalar yapılmıcak işler değil hepsi takım yapılıyor zaten onların piyasada iyi döşemeciler var.Arkadaşım yaptırmıştı resimleri olsa atardım ama aracıda satıldı.Biraz fiyatlı oluyor ancak girilen zahmete değiyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
dsinan26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Kesinlikle kapak kumaşından bahsetmek istedim, kusura bakma onu belirtmeyi unutmuşum :)
750.00 TL'na yapan yerler var sanayi de birkaç yere sordum, 750.00 TL ile 1150.00 TL arasında değişiyor. Aklımın bir köşesinde bu iş yaptıracağım 'e' maximum a 5 taksit yapıyor herkes, gelde yaptırma :) |
|
dsinan26
2005 Diesel PEUGEOT 206 X DESIGN. |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Hakiki deri ile 750 tl gibi rakamlara yapacaklarını sanmıyorum, deri döşemenin kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır,kışın üşütür(ısıtma yoksa) yazın terletir(soğutma yoksa),deri dikişi için özel makineler vardır,kumaş dikme makinası ile deri döşeme yapılmaması lazım,bir süre sonra dikiş yerlerinde atmalar yırtılmalar olabilir,size söylenen fiyatlar muhtemelen suni deri fiyatlarıdır ki oda kalite kalite değişir.en azından kalça ve sırt bölmesi hakiki deri olmalı bence,sağlamlık açısından,onunda fiyatı peeehhh yani.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |