![]() |
|
Koltuk kılıfı tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2015 Saat 12:40 |
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz koltuk kılıflarının fiyatı yaklasık 150tl süet- kumaş yada vinil (siyah beyaz olan) gibi alternatif renklerde mevcut. Öncelikle bu tarz bir urun alan oldumu. Dikkat edilecek bir konu var mı ? Veya tavsıye edilecek bir marka. misal koltukta potluk yapmaz diyor satıcılar. Vinil olandan alsak yazın terletme yapar mı gibi sizlerin bu konu hakkındakı yorumları nelerdir. Geçenlerde jant kapaklarını değiştirmiştim şimdi ise koltuk kılıfları alarak arabaya bir nebze fark katmak istiyorum. Araç 206 beyaz renk benım favorum sıyah kırmızı ???? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinil tarzı pek tavsiye etmem hocam yazın çok terletir. Hemde çabuk deforme olan bir yapısı vardır. Benim tavsiyem kumaş olanından yana hazır olanlar evet 100-200 tl arası bulabilirsiniz araca özel kılıflar mevcut yapan yerlerde 200-300 tl arası bulunabiliyor. Kırmızı sırıtır gibi geldi bana siyah agırlıkta daha güzel durur diyorum tabi benim düşümcen sonuçta tarz meselesi siz seviyorsanız kırmızı renk taktırabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Benımde tercihim sıyah ıcınde kırmızı renk. resımdekı kılıfın ters renk kombinini dusunun. Ozaman bellı bır marka model gözetmezsek fiyat ve renk uyumunu beğendikten sonra al gitsin diyoruz doğrumu...Ama bilindik markalar varsa onlarada bakabilirim. Gerçi mahallemde bide oto kılıf dıken bır esnaf var onada bı ugrar bakarım...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam markadan çok kumaş kalitesi ve işçilik önemli ankarada özel dikim yapan yerler var
http://ankaraotokilif.com/peugeot-206-oto-koltuk-kilifi.html verdiğim linkte 307 ye yapmışlar mesela tam oturmuş bence güzel duruyor. siyah-kırmızı kombinasyonu güzel olur bence oto kılıf diken esnafa bir sorun bence yaptıgı araç varsa bakmış olursunuz işçiliğine
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Beyaz renk araç için siyah gri tavsiye ederim.Potluk konusunda işçilik önemli ve koltuk kılıfının universal olup montajı yapılacağı araçla uyumlu olması.Kılıfların paketlerinin arkasında uyumlu olabileceği marka ve modeller yazmaktadır.Ben kendim kaplamıştım uğraştım ama kesinlikle potluk yapmıyor koltuk başlarınıda dikme yaptım orjinal gibi duruyor yani benim gözümde.Ayrıca aracınızın dış rengi ve iç döşeme rengi önemlidir bu hususta yani kapı döşemeleri torpido rengi uyumlu olsa daha hoş olur alcağınız kılıfla.
Düzenleyen samet206 - 03 Aralık 2015 Saat 14:55 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
arkadaşlar model olarak bu nasıl benım hoşuma gitti. 100tl ayrıca değişik renk kombinasyonu mevcut. yıne suet+kumas modelleride mevcut az bir fiyat farkıyla. |
|
![]() |
|
siz beğendikten sonra hocam bencede güzel hoş duruyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
model zevki görecelidir tabı birşey dıyemeyebilirsiniz ama hanı ergonomi, kalite v.s konularda fıkır alabılırım. misal model sırta rahatsızlık verır, kumas kalıtelı durmıuyor gibi uyarınız varsa dıkkate alırım...
|
|
![]() |
|
ürünü foto bakarak kumaşu konusunda birşey söylemek zor ama görünüş olarak sırt ve tan destekler hocam benim araçtakide buna benze rahat ettiriyor. tabi benimki biraz eski di :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
En alttaki güzel görünüyor destekleri falan iyi gibi duruyot. Deri, suni deri, vinil gibi malzemeler yazın sıkıntı yapar tavsiye etmem. En alttaki fotoda da suni deri var galiba ama rahatsız edecek şekilde değil
|
|
![]() |
|
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Ankarada döşemecioğlu var..nette de var...son 2 aracımda kullandım...çok memnunum...en son arkadaşımın golf 7 ye taktık....
|
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
http://www.hepsiburada.com/autokit-oto-koltuk-kilifi-ultra-class-pm-otfalfa1634
Linkteki üniversal koltuk kılıfı nasıl peugeot 206 ya kullanan var mı? Potluk flan oluyor mu? Kalitesi ve kullanımı nasıl?
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
o tip ürünleri görmeden konuşmak pek iyi olmaz resimlere bakılırısa iyi bir kumaş gibi gözükmüyor. potluk kalabilir universal oldugu için. Adanada bu işi yapan yerler var şöyle baktım internette araca özel yapıyorlar 100 tl buna vereceğinize 150-200 tl arası hem uyumlu hemde montajı yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum. ankarada araca özel kılıflar 200-250 tl arası montaj dahil bulunabiliyor. tabi bütçeniz elverişli ise birde 100 tl bu kılıf artı olarakta 20-30 tl de montajına isterler size 130 tl gibi bir rakama gelir. Benim fikrim 70 - 100 tl fazla verip görerek almak. Hemde potluk kalma sıkıntısı olmaz gözünüzün önünde yapılacagı montaj.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Arkadaşlar konuyu başlatan olarak sonucuda sızlerle paylaşmak ıstedim. Her nekadar nette bir çok model olsada size cazip gelen model ve kumaş kalitesı yoksa görerek almanız tavsıye olunur. Ayrıca netten aldıgınız urunun montajıda cıddı emek ıstıyor. Bu nedenle ben koltuk kılıf ımalatcısından alarak montaj yaptırdım 150 tl dediler ama 130tl de anlaştık. Ürün guzel kıtap gibi oldu. Aynı urununu nette 100-120 tl arası bulabılırsınız. Ama montaja götürdüğünüzde sızden en az 20-30tl isterler. Sırt kıssmındakı dolgu sırtınıza destek verıp sarıyor ve koltuga daha bı sağlam oturdugunuzu hissetenıze yardımcı oluyor. Renk kumaş model bunlar göreceli oldugundan fazla yorum yapamam bu konuyla alakalı dusuncelerım bunlar belkı bu konuyu okuyanlara ılerde bı faydamız olur.
|
|
![]() |
|
..
Düzenleyen Htc - 12 Aralık 2015 Saat 17:09 |
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |