![]() |
|
206 servisleri hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 Saat 15:28 |
ARKADAŞLAR YETKİLİ SERVİSLER MESALA CAN OTO ARACA BAKMAYADA ÜCRET ALIYOLARMI BİLİYOMUSUNUZ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı göstermek için alırlar..ama bakım için götürüsen almazlar..
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bundan yaklaşık 1 ay önce Erlerpeugeot yetkili servis ücretsiz check-up yapıyordu ama şuan ne durumda bilmiyorum ama kafana yatarsa hemen telefon açar öğrenirim |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
ARACIN ARZASINI ÖĞRENMEK İÇİN GİDİCEM BAKTIKLARINDA ALIRLAR YANİ EĞER ARZAYI YAPTIRMAZSAM
![]() |
|
![]() |
|
HAKAN1203 İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM AMA BEN ANADOLU YAKASINDAYIM VE ARACIN DURUMU CİDDİ GALİBA O YÜZDEN FAZLA UZAĞA GİTMEK İSTEMİYORUM AÇIKÇASI EN YAKIN CANOTO ONUNLA İLGİLİ GÖRÜŞEBİLECEĞİN KİMSE VARMI
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Peugeot YILDIRIM oto yu tavsiye ederim..Ben hep oraya gidiyorum
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Tamam işte Erler de anadoluda Pendik/Kaynarca e-5 üzerinde
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Nerede ve nekadar alıırlar bakmaya |
|
![]() |
|
pendik çok uzak kalıo bana yoksa bende tafsiye yere gitmek isterim ama inan bana öyle gelioki conta yanmak üzere ondan yormak istemiyorum arabayı
|
|
![]() |
|
Küçükyalı yakınsa YILDIRIM a git istersen..
|
|
![]() |
|
sinan sağol ama orada uzak şimdi diyceksiniz ki aman buda hiç bişey beğenmi ama inanın en mantıklısı can oto en fazla 10 km dir bana ama orası bile korkutuyo beni
|
|
![]() |
|
Sen nerde oturuyorsun
|
|
![]() |
|
örnek mahallesi ümraniye ile göztepe arasında kalıo
|
|
![]() |
|
ANladım.Sen sana en yakın yere git bencede..
|
|
![]() |
|
teşekkür ederem herkese
|
|
![]() |
|
mAsKot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
selam bugun buluşma varmı varsa kaçta
|
|
![]() |
|
Aktif iri yıl Peugeot Yetkili servisine baktırabilirsin Üyemiz olduğunu belirtmeyi unutma
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bencede deran abi aktif iri yıl adamla çamlıcada kanka oldun zaten sen
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |