![]() |
|
Acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2015 Saat 16:52 |
bende ondan korkuyorum inşallah bsı gitmemiştir. Bence acil bir işin yoksa oyanama yarın gündüz gözüyle kontrol et sigortaları bence.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soner abi evin onunde allahtan ali hocam da ayni seyi soyledi de pek bilgi sahibi degilim o konuda insallah beyni falan yanmamistir
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sercan büyük ihtimal sigortalardan bir kaçı atmıştır. öncelikle sigortalara bak bu arada nerede kaldı araç
Düzenleyen sonerkyl - 27 Kasım 2015 Saat 16:36 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2006 model 206 1.4 xdesign aracim bagaj lambasinin ampulunu degistirirken kisa devre yapti sanirim kivilcim cikti sonrasinda uzaktan kumanda acip kapatmiyor araci bir de araba calismiyor kontak aciliyor gosterge isiklari ve park lambalari kendiliginden yaniyor farlar falan acmayi denedim tepki vermiyor ayni zamanda radyo da acilmiyor aracin ic isigi yaniyor ancak bagaj lambasi yanmiyor.marsa basiyorum vin vin yaniyo sadece ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz cok sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |