![]() |
|
Araç buldum sizden yardım istiyorm. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
christo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2015 Saat 21:53 |
dostlarım merhaba.araç buldum sonunda tramer bilgilerini göndedim toplam 4 hasarkaydı var 1 tanesi 750 tl diğerlerinde fiyat belirtmiyor.neden belirtmiyor bunu anlamadım.bi 2.side arac 20.5.2014 tarihinde 140 bin kim deymiş tramer bilgisine göre suan 151 bin.tramer bilgisindeki km doğrumudur km de oynama olabilirmi.bunla ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
|
|
![]() |
|
ideall35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış bilgi vermeyeyim ama belli bir miktarın altında ise hasar kaydı o şekilde gözüküyor ama tam emin değilim.
|
|
![]() |
|
christo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
anladım hocam zaten bakıracağım exper de birde bu km tramerde 140.000 olarak görünüo 2014 yılında.diğer yıllar görünmüyor bunu nasıl değerlendiriyorsunuz
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Hocam şaseden sorgulat daha sağlıklı bilgi alırsın.
Ben yılda yaklaşık 10bin km yapıyorum,aracım lpgli.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Öncelikle aracı alırsanız hayırlı olsun diyeyim, tramerde rakam görülmemesinin iki sebebi vardır 1. sebep polis tutanaklı kazalarda rakam görünmez 2. sebep sigorta şirketinin hasar servisinden dosya kapanmamıştır hala açıktır , bazı uyanık insanlar ilan yazarken 500 TL nin altında olduğundan hasar görünmüyor yazıyorlar inanmayın , bana ulaşırsanız bakalım hangi şirketlerden kaza yapmış o şirketleri arayıp hasar ödemesi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz, bedava almıyorsunuz para veriyorsunuz araştırın derim, birde şuna dikkat edin bu tarz rakam görünmeyen hasarlarda şu olabiliyor ; araç ağır hasar almıştır çok yakın zamanda onarımı bitmiştir ve hemen ilana konulup satılır siz sorguladığınızda hasar görünür fakat dosya halen hasar servisinden kapanmadığı için ne rakam ne ağır hasar durumu görünmez, siz aracı alırsınız bir kaç hafta veya ay sonra aracın ağır hasarlı olduğunu öğrenir şok olursunuz ki biz bir kaç sigortalımızda bu durumu yaşadık, dediğim gibi iyi araştırmakta fayda var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |