![]() |
|
Peugeot 206 com2000 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozlak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2015 Saat 14:08 |
Aracımın far sinyal kolu arızalı sinyal verdiğinde far sönüyor korna çalmıyor bu yüzden degistirmek istiyorum.İnternette çıkma garantili bir far sinyal kolu buldum ama benim araca uygunmu bilmiyorum.Kol üzerinde far sinyal kolu üzerinde auto yazıyor silecek kolu üzerinde yol bilgisayar düğmesi mevcut benim aracım 2004 model peugeot 206 x-line modeli benim aracıma olurmu ? Fiyat 200 tl garantili diyor sizce uygunmu fiyat olarak ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla hocam ikinci el arizalansa. Garanti isi nasil olacaktır şüpheliyim nette yol bilgisayarsizi 340 tl sıfırı 460 tl de yol bilgisayarlasi olanı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
konya da mi bu kol :)
uyum konusunda sorun olmaz calisir. |
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
hocam bu koldan bende de war fazla, airbag hatası verdiği için değiştirmiştim eskisi bende ama benimki 2005 1.4 XT işini görürmü bilmem ama denemen için yollayabilirim olursa konuşuruz olmazsa geri yollarsın :)
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
bozlak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2015 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Hocam sizinle irtibata gecebilecegim bir telefon numarası varmı özelden numaranızı yazabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
kaansvn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
selam benim araçtada sinyal kolu arızalı com2000 hala duruyorsa lütfen iletişime geçelim aracım 206 xt 1.4 2004 uyumlu araçla
|
|
cool
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Mail adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |